Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

-40%
(1)
Pikakloori Rouhe 1 kg Stabiloitu - Allaskemikaalit & klooritabletit

Swim & Fun

Pikakloori Rouhe 1 kg Stabiloitu

Säästät
12
00
Alennettu Hinta
17
99
Alkuperäinen Hinta
29
99
Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä

Tuotteesta

Tuotteesta

  • Tuotemerkki: Swim & Fun
  • Värin nimi: Sininen,Monivärinen
  • Väri: Monivärinen,Sininen
  • Ulkonäkö: Muovi
  • Sarja:
  • Tuotenumero: 675181

Tuotetiedot

Tuotenumero: 675181
Muuta
Värin nimi
Sininen, Monivärinen
Väri
Monivärinen, Sininen
Ulkonäkö
Muovi
Sarja

Yleistä

Klor Starter -rakeita käytetään, kun allas on juuri täytetty tai kun on ilmennyt erityinen ongelma, kuten kerrostumia tai veden himmentymistä tai sameutumista. Veteen lisätään tavallista suurempi annos desinfiointiainetta tehokasta desinfiointia varten. Klor Starter -rakeet allasveden desinfiointia varten ovat lähes pH-neutraaleja ja stabiloituja auringon UV-säteiden klooria hajottavaa vaikutusta vastaan.
On suositeltavaa käyttää Klor Starter -rakeita yhdessä Klor WeekTab -tablettien (1729) tai Multiklorin (1768) kanssa veden puhtauden jatkuvaan ylläpitoon. Vesi pidetään desinfioituna klooripitoisuudella 0,5 - 1,0 mg/l. Tämä on optimaalinen klooripitoisuus. Veden klooripitoisuus tulee testata säännöllisesti testiliuskoilla (1537).

Kunnossapito: 20-30g/10 000 L. vastaa 2 tasaista ruokalusikallista.
Käyttöohje: Uima-allasveden desinfiointi on turvallista, kun klooripitoisuus on 0,5 - 1,0 mg/l ja pH-arvo 7,0-7,4. Tarkista ja säädä kloori- ja pH-tasot säännöllisesti. Allasvesi saa sisältää klooristabilaattoria (syanuurihappoa) enintään 100 mg/l.

Annostelu: Käynnistys- ja sokkiklooraus: Lisää 75 grammaa Klor Starter -rakeita 10 000 vesilitraa kohti. On suositeltavaa käyttää Klor Starteria yhdessä hitaasti liukenevan klooritabletin kanssa. Vaihtoehtoisesti lisätään 20-30 g Klor Starter -rakeita 10 000 litraa vettä kohti 3-4 päivän välein. Klor Starter -rakeet liuotetaan ämpärilliseen puhdasta vettä. Täytä ämpäri aina ensin vedellä! Lisää sitten liuos hitaasti altaan reunaa pitkin tai tulosuuttimen eteen pumpun käydessä. Säilytä tuote alkuperäisessä astiassa pakkasvapaassa lukitussa paikassa, jossa tuote ei altistu suoralle auringonvalolle.
Optimaalinen klooripitoisuus on välillä 0,5 - 1,0 mg/l.

Klor Starter pikakloorirakeet toimitetaan kätevässä muovisäiliössä, jonka kannessa on lapsilukko. Säiliöön on painettu yksityiskohtaiset ohjeet pohjoismaisilla kielillä sekä englanniksi.

Huomaa, että kloorin kulutus voi vaihdella veden lämpötilan ja sen mukaan, kuinka usein ja pitkään altaassa uidaan sekä sään mukaan. Varmista, etteivät kemikaalit kostu säilytyksen aikana. Säilytetään alkuperäispakkauksessa, lukittuna ja lasten ulottumattomissa, kuivassa suojattuna pakkaselta sekä suoralta auringonvalolta. Biosideja tulee käyttää varoen. Lue etiketti ja käyttöohjeet ennen tuotteen käyttöä.

Arvostelut
1.0
(1)

Toimitus

Toimitetaan normaalisti 5-10 arkipäivän sisällä

Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi aina edullisesti ja luotettavasti. Pienemmät ja kevyemmät tuotteet toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ja suuremmat kotiosoitteeseesi kadunvarsitoimituksena. Rahtimaksu lisätään kassalla.

 

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä asiakastukeen

Usein ostettu yhdessä

Valitut lisätarvikkeet

Vastaavia tuotteita