Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 166 tuotteesta
1
...
7

Istuinpehmusteet eivät pelkästään paranna kalusteen mukavuutta, vaan niillä on myös esteettinen tarkoitus ja niiden avulla annat helposti henkilökohtaisen leiman ulkokalusteillesi. Pidätkö enemmän yksivärisistä vai kuvioiduista pehmusteista?  Vai haluatko ehkä yhdistää molempia? Valinta on yksin sinun. Valittavana on myös monia eri kokoja ja malleja. Tärkein syy pehmusteen hankintaan on tietysti istuinmukaavuuden lisääminen. Tuolit eivät yksinkertaisesti ole aivan täydellisiä ilman mukavia istuinpehmusteita! 

Istuintyynyt soveltuvat monenlaiseen käyttöön

 • Mihin tarvitset istuintyynyjä?

  Kun katselet ympäri kotiasi, voit löytää monia istuintyynyille sopivia kohteita. Istuintyynyt sopivat paitsi itsestään selviin kohteisiin, kuten tuoleille puutarhassa sekä puisille keittiötuoleille, myös moniin muihin kekseliäisiin käyttökohteisiin. Pehmusteet sopivat mainiosti esimerkiksi lastenhuoneen lattialle, missä huikeat seikkailut, palapelit ja barbileikit voivat toisinaan vaatia pehmustetta vanhemman takamuksen alle. Entäpä kylpyhuone? Jälleen lapsiperheessä istuintyyny voi osoittautua korvaamattomaksi apuvälineeksi kylpyhetkinä, kun polvia alkaa kolottaa ja olisi mukava istahtaa alas. Pehmuste vessanpöntön kannen päällä ratkaisee ongelman. Entäpä ulkona? Vaikka sinulla ei olisi omaa pihaa tai parveketta, voi pehmuste silti olla erinomainen ostos, sillä kokopitkä pehmuste on omiaan auringonottoon aurinkotuolin puuttuessakin. Rullaa pitkä pehmuste mukaasi autoon, hurauta puistoon ja rentouttavin auringonottokokemus on valmis koettavaksi.
 • Mitä sinun pitäisi ottaa huomioon valitessasi istuintyynyjä?

  Istuintyynyt löytyvät monissa väreissä, materiaaleissa ja monen kokoisina. Istuinpehmusteita valitessasi sinun kannattaa ottaa huomioon muutama seikka onnistuneinta valintaa varten. Mieti ensiksi pehmusteen käyttökohde. Onko kyseessä sisällä käytettävä tyyny, vai tarvitsetko tyynyä ulkona? Tämän mukaan on helppo valita tyynyn materiaali: ulos kannattaa valita paksumpaa ja vedenkestävämpää materiaalia, jos tarvitsemasi tyynymalli sitä vain tarjoaa. Ota huomioon myös huonekalut, joita varten olet valitsemassa tyynyä. Jos olet ostanut meiltä esimerkiksi puutarhakalusteita, löydät niihin suunnitellut tyynyt valikoimasta saman mallin nimellä. Jos taas kyseessä ovat muualta ostetut kalusteet, mittaa ensin alustan koko ja etsi vastaavan kokoinen tyyny valikoimastamme. Näin varmistat onnistuneen ostoksen ja uusien tyynyjesi istuvuuden niiden käyttökohteisiin.
 • Onko haluamaasi istuinpehmustetta sisustukseesi sopivissa väreissä?

  Istuintyynyt täydentävät sisustusta. Tästä syystä valikoimamme tyynyistä suurin osa on neutraaleissa väreissä, jotka sopivat sisustukseen kuin sisustukseen. Standardimallisia tyynyjä tarjoamme kuitenkin lukuisissa eri väreissä. Vaikka monet valikoimamme pehmusteista ovat kuosittomia, tarjoamme osaa tyynyistä myös erilaisissa kuoseissa. Esimerkiksi pihakeinujen pehmusteissa on monia kesäisiä kuosivaihtoehtoja, jotka täydentävät pihasi kukkaloistoa. Monissa tyynyissä näet vaihtoehtoina myös raitoja tai ruutuja. Oli tyylisi sitten klassinen tai moderni, monipuolisesta valikoimastamme löydät tyynyt tyyliin kuin tyyliin. Yksiväristen pehmusteiden värivalikoima vaihtelee mustanpuhuvasta aina violettiin, siniseen ja turkoosiin, unohtamatta punaista, vihreää ja pinkkiä. Kirkkaat värit piristävät pihasi värimaailmaa, kun taas tummat sävyt tuovat käytännöllisyyttä. Tummissa tyynyissä tahrat näkyvät huomattavasti heikommin ja tyynyt vaativat harvempaa pesua.
 • Minkäpaksuinen pehmuste on oikea juuri sinulle?

  Toisinaan on tarvetta kunnon pehmustukselle ja toisinaan vain kevyelle mukavuuslisälle. Valikoimamme istuintyynyt löytyvät useissa eri koossa, miten siis osaat valita itsellesi niistä sopivimman? Täysin ensimmäiseksi tarkkaile kalustetta, jonka päälle pehmuste asetetaan. Jos se on tilattu meiltä, etsi sille suunniteltu pehmuste sanahaussa kalusteen nimellä. Tällöin saat varmasti kalusteillesi oikeat ja sopivat pehmusteet. Jos kalusteesi taas ovat ostettu muualta, tarvitset vain niiden mitat. Pehmusteen paksuus ja jämäkkyys on lähinnä makuasia: toiset pitävät pumpulinpehmeistä tyynyistä ja pehmusteista, joihin uppoaa kuin sohvaan niille istahdettaessa, mutta toisille taas jämäkät tai ohuet pehmusteet riittävät. Usein ohuemmat pehmusteet on niiden mukavuuden takaamiseksi tehty esimerkiksi puuvillasta, kun taas jämäkät pehmusteet on päällystetty usein paksummalla ja kestävämmällä kankaalla.