Missing translation for header.skipToContent

KampanjassaHylly

1928 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 1928 tuotteesta
1
...
81

Suositut suodattimet

Jokaisessa kodissa on tarve erinäköisille ja kokoisille hyllyille. Hyllyt ovat hyvä säilytyspaikka lastenhuoneessa esimerkiksi leluille, kirjoille ja askartelutarvikkeille. Hyllyjä on monenlaisia ja jokaiseen kotiin löytyy taatusti sopiva hylly. Tarvitsit sitten isoa tai pientä hyllyä, löydät ne valikoimastamme muutamalla kilkkauksella. Avohyllyt ovat nimensä mukaan avonaisia, jolloin hyllyihin asetetut esineet ovat näkyvillä. Näihin hyllyihin sijoittaa mielellään kodin kauneimmat esineet tai muistojen täytteiset valokuvat. Jos sisustat pientä huonetta, saattaa huoneeseen sopia parhaiten kapea hylly, koska se ei tee tilasta ahdasta. Ripustuskoukullinen seinähylly taas on erittäin kätevä vaihtoehto esimerkiksi eteisessä, sillä siihen saat takit kätevästi roikkumaan. Viimeistele kotisi sisustus käytännöllisillä säilytyskalusteilla, jolloin saat kaikki erilaiset koriste-esineet ja valokuvatkin kauniisti esille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä hyllyistä

  • Miten hylly kiinnitetään seinälle?

    Hyllyn kiinnitystapa riippuu hyllyn tyypistä ja valmistajasta. Yleisimpiä tapoja kiinnittää hylly seinälle ovat ruuvikiinnitys, tappikiinnitys tai kiinnitys seinäankkurien avulla. Hyllyssä voi olla valmiit reiät tai kiinnityslistat, jotka helpottavat kiinnittämistä. Ennen kiinnittämistä on tärkeää varmistaa seinän kestävyys ja valita oikeat kiinnitystarvikkeet sekä noudattaa valmistajan ohjeita. On suositeltavaa käyttää asianmukaisia työkaluja ja seurata turvallisuusohjeita kiinnittäessä hyllyä seinälle. Mikäli epävarma kiinnitystavasta, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen tai hankkia asennusapua.
  • Kuinka helppoja hyllyt ovat asentaa?

    Hyllyjen asentamisen vaikeus riippuu monesta tekijästä, kuten hyllytyypistä, seinämateriaalista ja asennusvälineistä. Joissain tapauksissa hyllyjen asentaminen voi olla hyvin yksinkertaista ja nopeaa, kun taas toisissa tapauksissa se voi vaatia enemmän aikaa ja vaivaa. On tärkeää lukea huolellisesti asennusohjeet ja varmistaa, että käytössä on oikeat työkalut ja tarvikkeet. Jos olet epävarma hyllyjen asentamisesta, kannattaa harkita ammattilaisen palkkaamista varmistaakseen turvallisen asennuksen.
  • Minkä kokoisia hyllyjä tulisi valita?

    Hyllyjen koon valinnassa on hyvä huomioida ensisijaisesti säilytettävien tavaroiden koko sekä määrä. Suuremmat ja painavammat tavarat vaativat luonnollisesti tukevamman hyllyn, kun taas pienemmät tavarat voivat mahtua pienemmillekin hyllyille. On myös hyvä huomioida hyllyn korkeus ja leveys, jotta se mahtuu haluttuun tilaan ja on helppo käyttää. Ennen hyllyn hankintaa onkin hyvä mitata tarkasti tila, johon hylly tulee sijoittamaan, ja suunnitella sen mitat sen mukaan.