categoryTopBlock
Kaikki Sisustustuotteet

Kampanjassa - keittiötarvikkeet

Jopa-50%
499kpl kampanjassa - keittiötarvikkeet
Kampanja

Jos etsit ainutlaatuisia, tyylikkäitä, toimivia ja ehkä hauskojakin keittiötarvikkeita, olet tullut oikeaan paikkaan, Kodin1:lle! Kaikki kunnia suurille kodinkoneille ja laatoitetuille pinnoille, mutta yksityiskohdat tekevät keittiötilasta mielenkiintoisen ja persoonallisen. Ilman niitä keittiösi olisi kuin mikä muu tahansa keittiö. Sinun ja keittiösi tarvikkeiden avulla tilasta tulee rakkauden ja ruoanlaiton paikka, ja me Kodin1:llä autamme sinua toteuttamaan unelmiesi keittiön!

Keittiötarvikkeet mestarikokille ja vasta-alkajalle

Sillä ei ole mitään väliä, miltä haluat keittiösi näyttävän tai millaisesta keittiöstä unelmoit, sillä Kodin1 on keittiötarvikekauppa, josta löydät tarvitsemasi. Löydät täältä jokaiseen suomalaiseen keittiöön sopivat käytännölliset keittiötarvikkeet. Valikoimassamme on myös hieman erikoisempia keittiötarvikkeita, joilla saat keittiölle niin persoonallisen ilmeen kuin haluat. Näin sinulla on mahdollisuus sisustaa keittiösi juuri silla tavalla kuin haluat, juuri sellaiseksi, että kaikki keittiölle asettamasi tarpeet täyttyvät – keittiö, joka on ainutlaatuinen ja juuri oikea sinulle ja perheellesi.

Ruoanlaitto onnistuu oikeilla keittiötarvikkeilla. Oli haaveenasi sitten leikata kakkua tyylikkäimmällä mahdollisella tavalla tai tarjota alkupaloja upealta rustiikkiselta ja kauniilta tarjoilualustalta, löydät etsimäsi keittiötarvikkeet netistä, Kodin1:ltä. Tiedämme jo etukäteen, että aina ei ole helppo löytää etsimäänsä, joten olemme koonneet laajaan valikoimaamme erilaita keittiötarvikkeita, joista voit saada ideoita unelmiesi keittiöön.  Luultavasti löydät Kodin1:n jotakin mistä pidät ja se päätyy ostoskoriisi ja osaksi unelmiesi keittiötä – helposti ja nopeasti.

Huomaat varmasti, että keittiötarvikevalikoimamme on todella laaja. Siksi kannattaakin käyttää aikaa tuotevalikoimaan tutustumiseen, sillä löydät täältä varmasti useita omaan keittiöösi sopivia tarvikkeita, jotka helpottavat arkeasi ja ruoanlaittoa. Kodin1.comista löydät kaikki tarvitsemasi keittiötarvikkeet edullisesti, joten voit hankkia useampia tarvikkeita yhdellä kertaa. Investoi siis itseesi ja omaan keittiöösi antamalla sille persoonallinen ilme käytännöllisillä, persoonallisilla, tyylikkäillä ja hauskoilla keittiötarvikkeilla, jotka löydät helposti Kodin1:n verkkokaupasta!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Muoto
Toiminto
Tyyli
Hinta
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja