Sisustustuotteilla ja koristeilla kotiin lisää ilmettä

276 tyylikästä tuotetta
Kampanja
Lajittelu

Luo sisustuskoristeilla ja sisustustuotteilla kodin ilmeestä persoonallinen! Huonekalut ovat kiistatta merkittävä osa viihtyisää sisustusta, mutta mukavassa kokonaisuudessa sisustustuotteilla ja koristeilla on myös merkittävä rooli. Pienet asiat viimeistelevät kodin ja antavat sille persoonallisen ilmeen. Ne kertovat katsojalle, että koti on juuri sinun kotisi. Kodin1:n valikoimassa on paljon erilaisia koristeita, jotka sopivat erilaisiin koteihin ja erilaisiin sisustustyyleihin. Sisusta koti koristelemalla se pienillä yksityiskohdilla, jotka kertovat paljon juuri sinusta ja elämästäsi.

Tyylikkäitä ja kauniita sisustustuotteita

On olemassa kahdenlaisia ihmisiä, niitä, jota pitävät käytännöllisestä kodista ja niitä, joille tavaroiden kauneus merkitsee enemmän kuin niiden käytännöllisyys. Mutta kuka sanoo, etteivät nämä kaksi maailmaa voisi yhdistyä? Emme ainakaan me! Kodin1:llä on kattava valikoima erilaisia sisustuskoristeita ja -tuotteita, osa niistä on ainoastaan koristeellisia, osa taas sekä koristeellisia että käytännöllisiä. Vaikka pitäisit käytännöllisistä asioista, se ei tarkoita sitä, etteivätkö ne voisi olla tyylikkäitä tai päin vastoin.

Kodin1:ltä löydät niin seinäkoristeita, julisteita, kynttilänjalkoja, ovistoppareita, maljakoita ja paljon muuta. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tee kodistasi kaunis!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Muoto
Tyyli
Hinta
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja