categoryTopBlock
Sisustustuotteet

Tekokasvit

Jopa40%
19tuotetta
Kampanja

Tekokasveilla lisäät kodin viihtyisyyttä

Kasvit ovat sisustuksellisia yksityiskohtia, joilla voi luoda vehreän ja miellyttävän tunnelman ja ilmapiirin. Elävistä kasvien hoitaminen ja niistä huolehtiminen vie aikaa – siihen kaikilla ei ole mahdollisuutta tai kiinnostusta. Nykyään monet tekokasvit ovat niin luonnollisen näköisiä, että harva huomaa eron aitojen ja keinotekoisten välillä.

Mitä hyötyä on keinotekoisista kasveista?

Sille, että ei haluta käyttää aitoja kasveja, on olemassa monia erilaisia syitä. Syynä voi olla allergia tai lemmikkieläimet, jotka eivät jätä kasveja rauhaan – tai ei yksinkertaisesti ole kiinnostusta oikeiden kasvien hoitamiseen. Tekokasvit ovat allergiaystävällinen, aikaa säästävä ja edullinen vaihtoehto niille, jotka haluavat sisustaa kodin tai toimiston viihtyisäksi ja vihreäksi käyttämällä kasveja ilman, että niitä täytyy jatkossa hoitaa säännöllisesti.

Mistä materiaaleista tekokasvit valmistetaan?

Keinotekoisia kasveja valmistaan muun muassa muovista, puusta ja kankaasta. Tutustu verkkokauppamme edulliseen tekokasvivalikoimaan ja valitse ne, jotka ovat juuri sinun makuusi.

Millaisia tekokasveja on Kodin1:n valikoimassa?

Löydät edullisesta valikoimastamme paljon erilaisia ja erikokoisia tekokasveja, niin viherkasveja kuin värikkäitä kukkakasvejakin. Nettikaupassamme on suosituimpia kasveja, niin suuria kuin pieniä, yksinkertaisia ja eleettömiä kuin myös upeita ja huomiota herättäviä.

Kuinka hoidan tekokasvejani?

Yksi keinotekoisten kasvien eduista tavallisiin kasveihin verrattuna on se, etteivät ne vaadi hoitoa tai huoltoa kuten elävät kasvit. Tämä sopii eritysesti niille, jotka eivät halua käyttää aikaa kasvien hoitoon. Tekokasvit eivät vaadi valoa, joten ne voi sijoittaa hämärään, missä elävä kasvi ei menestyisi. Ainoa tekokasvien vaatima hoitotoimenpide on se, että aika-ajoin niistä kannattaa poistaa pölyt. Näin ne säilyvät siisteinä ja näyttävinä vuodesta toiseen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja