categoryTopBlock
Ilmastointi

Tuuletin

392tuotetta
Kampanja
Suositut suodatukset

Tuuletin on laite, joka auttaa ilmanvaihdossa ja viilentämisessä. Se toimii puhaltamalla ilmaa ympäristöön ja poistamalla samalla tunkkaisen ilman tilasta. Tuulettimia käytetään erityisesti kesäaikaan, kun ilman lämpötila nousee korkealle. Tuulettimet ovat yleensä sähkökäyttöisiä ja ne voidaan asentaa esimerkiksi kattoon, lattialle tai pöydälle. Tuulettimet ovat yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista viilentää huoneilmaa ja parantaa sisäilman laatua. Niitä käytetään niin kodeissa, toimistoissa kuin julkisissa tiloissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tuulettimista

Miten käyttää tuuletinta oikein?

Tuulettimen käyttöä varten kannattaa ensin sijoittaa se huoneeseen siten, että ilmavirta kulkee avoimen ikkunan tai oven suuntaan. Tämä mahdollistaa huoneen nopeamman jäähdyttämisen. Lisäksi tuuletinta kannattaa pitää mahdollisimman lähellä itseään, jotta sen jäähdyttävä vaikutus olisi tehokkaampi. On myös tärkeää puhdistaa tuuletin säännöllisesti, jotta sen teho säilyy hyvänä pitkään.

Saako tuuletinta pitää päällä yöllä?

Kyllä, tuuletinta saa pitää päällä yöllä. Tuuletin auttaa pitämään huoneen ilman liikkeessä ja viilentää huonetta, mikä voi parantaa unen laatua. On kuitenkin hyvä huomioida, että tuuletin saattaa kuivattaa ilmaa, joten kosteuden lisääminen huoneessa voi olla tarpeen.

Mihin sijoittaa tuuletin?

Tuulettimen sijoittaminen kannattaa suunnitella siten, että se pystyy puhaltamaan ilmaa tasaisesti ja tehokkaasti ympäri huonetta. Hyvä paikka tuulettimelle on esimerkiksi huoneen nurkka, josta se pystyy puhaltamaan ilmaa halki huoneen. Varmista myös, että tuuletin on riittävän kaukana seinistä ja esteistä, jotta se pystyy puhaltamaan ilmaa esteettömästi. Lisäksi on tärkeää huolehtia siitä, että tuuletin on turvallisessa paikassa, jossa se ei aiheuta vaaraa esimerkiksi lapsille tai lemmikkieläimille.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja