Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 24 tuotetta 65 tuotteesta
1
...
3

Suositut suodattimet

Pyykkikori on käytännöllinen ja tärkeä apuväline jokaisessa kodissa. Se auttaa pitämään pyykit siististi ja järjestyksessä, kunnes ne pestään. Pyykkikoreja on eri kokoisia ja muotoisia, ja ne voivat olla valmistettu esimerkiksi muovista, rottinkista tai kankaasta. Joissakin pyykkikoreissa on myös kansi, joka auttaa pitämään pyykit puhtaina ja estää pölyn kertymisen. Pyykkikoria voi käyttää myös muuhun säilytykseen, kuten lelujen tai muiden tavaroiden säilyttämiseen. Pyykkikorin avulla kodin pyykinhuolto sujuu helpommin ja stressittömämmin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pyykkikoreista

  • Miten pyykkikori puhdistetaan ja pidetään hyvässä kunnossa?

    Pyykkikorin puhdistamiseen ja hyvässä kunnossa pitämiseen on muutamia helppoja vinkkejä: Puhdista pyykkikori säännöllisesti pyyhkimällä se kostealla liinalla. Varmista, että pyykkikori on täysin kuiva ennen kuin laitat siihen likaisia pyykkejä. Vaihda pyykkikorin sisältöä usein, jotta kosteus ei jää sinne pitkäksi aikaa. Vältä laittamasta kosteita pyykkejä suoraan pyykkikoriin, sillä se voi aiheuttaa homeen kasvua.
  • Minkä kokoisia pyykkikoreja on saatavilla ja miten valita oikea koko omiin tarpeisiin?

    Pyykkikoreja on saatavilla eri kokoisina ja mallisina. Yleisimpiä kokoja ovat 40-60 litraa, mutta myös pienempiä ja suurempia vaihtoehtoja löytyy. Oikean koon valinta riippuu omista tarpeista ja pyykin määrästä. Esimerkiksi yhden henkilön taloudessa pienempi kori voi riittää, kun taas perheessä isompi kori on tarpeen. Myös tilan tarve kannattaa ottaa huomioon, sillä suurempi kori vie enemmän tilaa. Lisäksi kannattaa miettiä, haluaako kantaa koko korillisen pyykkiä kerrallaan vai olisiko kätevämpää jakaa pyykit useampaan koriin.
  • Voiko pyykkikoreja käyttää muiden kuin vaatteiden säilyttämiseen?

    Kyllä, pyykkikoreja voi käyttää myös muiden esineiden säilyttämiseen. Esimerkiksi lelujen, kenkien tai kirjojen säilyttäminen pyykkikorissa on yleistä. Pyykkikorin käyttötarkoitusta ei ole rajoitettu vain vaatteisiin.