Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 6 tuotetta 6 tuotteesta

Suositut suodattimet

Suihkuverhot ovat tärkeä osa kylpyhuonetta. Ne suojaavat lattiaa ja muita kylpyhuoneen pintoja vedeltä, mikä helpottaa kylpyhuoneen siivoamista. Suihkuverhoja on saatavilla erilaisilla kuoseilla ja väreillä, joten niiden avulla voi helposti luoda halutunlaisen tunnelman kylpyhuoneeseen. Suihkuverhojen materiaali on yleensä polyesteriä tai muuta kestävää muovia, joka kestää kosteutta hyvin. Suihkuverhojen käyttöikä on yleensä noin 1-2 vuotta, jonka jälkeen ne kannattaa vaihtaa uusiin. Suihkuverhojen pesu on helppoa, sillä ne voi usein pestä joko pesukoneessa tai käsin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä suihkuverhoista

  • Kuinka usein suihkuverho tulisi vaihtaa?

    Yleisesti suositellaan suihkuverhon vaihtamista noin kerran vuodessa tai tarvittaessa useammin, jos se näyttää likaiselta tai siinä on homeen tai bakteerien kasvua. Suihkuverhon säännöllinen peseminen ja kuivaaminen käytön jälkeen auttaa pidentämään sen käyttöikää ja pitämään sen puhtaana.
  • Kuinka puhdistaa ja ylläpitää suihkuverhoa?

    Suihkuverhon puhdistamiseen ja ylläpitoon voi käyttää esimerkiksi seuraavia keinoja: Suihkuverhon ylläpito ja puhdistus on tärkeää kotihygienian kannalta. Yksi tapa pitää suihkuverho puhtaana on pestä se säännöllisesti pesukoneessa. Tärkeää on kuitenkin noudattaa verhon pesuohjeita ja käyttää tarvittaessa pesuainetta. Kun olet käynyt suihkussa, on hyvä kuivata suihkuverho kuivaimella tai pyyhkeellä, jotta vältytään bakteerien ja homeen kasvulta. Muista myös puhdistaa suihkuverhon reunat ja ripustimet, jotta ne eivät kerää liikaa likaa. Jos suihkuverho on kulunut tai homeessa, on aika vaihtaa se uuteen.
  • Kuinka valita oikean kokoiset suihkuverhot suihkutilaasi?

    Suihkuverhojen koon valinnassa kannattaa ottaa huomioon suihkutilan leveys ja korkeus. Standardikoko suihkuverhoille on 180 cm x 180 cm, mutta jos suihkutilasi on suurempi tai pienempi, kannattaa valita vastaavasti sopivan kokoiset verhot. Mittaa siis suihkutilan leveys ja korkeus ja valitse sen perusteella sopiva koko. Lisäksi kannattaa varmistaa, että suihkuverhon rengaskoukut sopivat suihkutankoon, jotta verho pysyy paikoillaan suihkussa käytön aikana.