categoryTopBlock
Keittiö

Kylpyhuone

3 179tuotetta
Kampanja

Modernissa kodissa kylpyhuone ei ole vain peseytymistila, se on myös paikka rentoutua ja nauttia sekä aamusuihkusta että illan kylpyhetkestä. Kylpyhuoneen sisustukseen kannattaakin panostaa niin että saat omaan makuun sopivan ja itselle viihtyisän tilan. Laadukkaat materiaalit, pienet ja harkitut yksityiskohdat sekä harmoninen värimaailma takaavat sen, että kylpyhetkesi tulee olemaan jokapäiväinen elämys. Toisinaan pelkkä pienten yksityiskohtien päivittäminen uusiin ja raikkaisiin materiaaleihin muuttaa tilan ilmettä huomattavasti viihtyisämmäksi, ja toisinaan halutaan tehdä suurempia muutoksia. Oli tarpeesi mikä hyvänsä, löydät valikoimastamme kattavan tarjonnan edullisia ja laadukkaita tarvikkeita unelmiesi kylpyhuoneeseen. Tutustu laajaan valikoimaamme moderneja, kauniita ja toiminnallisia tuotteita, ja tilaa jo tänään. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi!

Unelmiesi kylpyhuone edullisesti

Oletko nähnyt unelmiesi kylpyhuoneen TV:ssä tai sisustuslehden sivuilla? Vai onko kenties ystävälläsi mielestäsi kaikkein kaunein kylpyhuone? Sinulla on ehkä jo idea, miltä haluaisit kylpyhuoneesi näyttävän, mutta et ole vielä ehtinyt ottaa selvää, mistä löytäisit kaikki uuteen ilmeeseen tarvittavat tuotteet. Tai kenties et ole varma, kuinka muuttaa pesuhuone viihtyisäksi ja jopa kylpylämäisen harmoniseksi tilaksi? Meidän runsaaseen valikoimaamme tutustuminen auttaa varmasti päätöksissäsi, sillä edulliset ja laadukkaat tuotteemme mahdollistavat niin pienet kuin suuremmatkin muutokset. Kylpyhuoneen ilmeen uudistaminen kannattaa kuitenkin aloittaa miettimällä, mitkä asiat tekevät sinun mielestäsi kylpyhuoneesta viihtyisän. Onko sinulle tärkeintä tilan värimaailma, toiminnallisuus vai viimeisimmät trendit? Haluatko raikastaa ilmettä uusilla tekstiileillä, tehdä tilasta toimivamman moderneilla säilytyskalusteilla vai panostaa suihkun laadukkuuteen? Sivuiltamme löydät sopivat ratkaisut tarpeisiin ja tyyleihin - ja vielä paljon enemmän. Ja mikä parasta, laadukkaat tuotteemme saat aina edulliseen hintaan. Uusi ja viihtyisä unelmiesi kylpyhuone on nyt enää vain muutaman klikkauksen päässä.

Uusi kylpyhuone on vaivaton asentaa

Kun tilauksesi on toimitettu sinulle, on uusi ja edullinen kylpyhuone lähes käyttövalmis! Osa tuotteistamme toimitetaan kokonaisina, mutta osa valikoimamme tuotteista joudutaan toimittamaan kuljetusteknillisistä syistä ilman, että ne ovat koottu valmiiksi. Kokoaminen on kuitenkin tehty asiakkaalle aina mahdollisimman helpoksi, sillä tuotteen mukana on selkeät kokoamisohjeet, ja yleensä työkaluiksi riittävät kotoa valmiiksi löytyvät ruuvimeisseli ja vasara. Tuotteesta riippuen myös porakone voi tulla tarpeeseen. Tarvitset sitä esimerkiksi pyyhetelineen seinään kiinnittämisessä. Jos kylpyhuone on kaakeloitu, saatat tarvita myös kiinnitykseen sopivia erikoisruuveja. Kokoamisen lisäksi tuotteiden asennus on helppoa eikä tuotteesta riippuen ammattiasentajaa välttämättä tarvita, vaan kalusteiden kokoaminen sujuu näppärästi ja nopeasti esimerkiksi koko perheen tai ystävien kesken. Koska kyseessä on kylpyhuone, on tiettyjen kalusteiden ja tuotteiden asentamisessa kuitenkin huomioitava kosteiden tilojen määräykset. Meidän tavoitteenamme on, että pääset nauttimaan uusista tuotteistasi ja kalusteistasi mahdollisimman nopeasti tilauksen saatuasi, joten olemme tehneet kaiken niin helpoksi kuin mahdollista.

Mieti näitä kysymyksiä ennen kylpyhuone -tuotteiden ostamista

Mitä kylpyhuonetarvikkeita ehdottomasti tarvitset?

Kylpyhuonetarvikkeiden ja -kalusteiden kirjo on laaja aina tekstiileistä suihkusetteihin ja kylpyammeista peilikaappeihin, joten ennen ostosten tekoa kannattaa miettiä, mitä oikeasti tarvitset ja kirjoittaa tämän pohjalta ostoslista. Haluatko uusia koko pesutilan suihkusta ja hanoista lähtien vai kaipaako kylpyhuone vain pienempien yksityiskohtien päivittämistä uusiin? Kannattaa myös nähdä tila realistisin silmin, sillä kylpyhuoneen koko voi asettua haaveiden toteutumisen esteeksi. Esimerkiksi pienessä kylpyhuoneessa suihkukaappi on varmasti suurta poreammetta toimivampi ratkaisu. Perheeltä tai ystäviltä voi kysyä ehdotuksia esimerkiksi tekstiilien väreiksi, ja usein aluksi yllättäviltä kuulostavat ehdotukset voivatkin osoittautua nappivalinnoiksi. Valikoimastamme löytyy lukuisia värivaihtoehtoja, joten jokainen löytää varmasti mieleisensä. Kartoita siis ensiksi tarve, tutustu valikoimaamme ja kirjoita ostoslista ja onnistunut ostoskokemus on taattu!

Millaisen kokonaisuuden haluat luoda?

Tilan sisustaminen kannattaa aloittaa miettimällä, mikä on toiminnoiltaan tilan tärkein elementti. Onko se kenties kylpyamme, suihkutila vai säilytyskaapit? Onko kalusteen toimivuus sen muotoilua ja väriä tärkeämpi? Kun tilan tärkein osa on valittu, kannattaa sisustus luoda sen ympärille miettimällä kokonaisuutta, ei yksittäisiä tavaroita, sillä satunnaisesti valitut tavarat eivät välttämättä lopulta sovikaan yhteen. Ajattele siis ihailemiasi kylpyhuoneita: mikä niissä on ollut parasta? Millainen tyyli miellyttää sinun silmääsi? Jos pidät tietystä värimaailmasta, mieti, sopiiko se kylpyhuoneen pääelementin kanssa yhteen, vai kannattaisiko kenties harkita muita värejä. Kun kylpyhuone muodostaa värimaailmaltaan, tyyliltään ja muotokieleltään harmonisen kokonaisuuden, et kyllästy tilaan niin helposti, ja sisustuksesta tulee pitkäikäinen.

Mikä on sinulle kylpyhuoneessa tärkeintä?

Jokaisen unelmien kylpyhuone on erilainen. Yhdelle tärkeintä kylpyhuoneessa on sen rauhoittava tunnelma, toinen pitää tärkeimpänä tavaroiden säilytystä, ja kolmas saattaa ajatella, että kylpyhuoneen tärkein ominaisuus on erinomainen suihku tai kylpyamme. Mikään näistä ei ole oikein tai väärin, mutta sinun tulee ajatella asiaa omalta kantiltasi. Täydellinen pesutila on juuri sellainen, missä sinä itse viihdyt, ja mikä palvelee sinun tarpeitasi parhaiten - ja meidän valikoimistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivat tuotteet ja kalusteet. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja moderneja, ja suunnitteluvaiheessa on otettu huomioon myös niiden helppohoitoisuus ja kestävyys. Haluammehan, että olet tyytyväinen ostokseesi. Sinun täytyy ainoastaan päättää, mikä sinulle on kylpyhuoneessa tärkeintä, ja tehdä ostopäätös sen mukaan.

Mikä on kylpyhuoneesi budjetti?

Ajatteletko, että rahasi eivät kuitenkaan riitä siihen kaikkeen, mitä unelmiesi kylpyhuoneen kokoaminen vaatii? Turha pelko. Laadukkaiden ja tyylikkäiden tuotteiden ostaminen ei kuitenkaan ole niin kallista, kuin olet ehkä kuvitellut, vaan kauttamme pystyt ostamaan moderneja ja kestäviä tuotteita edullisesti. Siitäkin huolimatta on kuitenkin hyvä miettiä etukäteen omaa kokonaisbudjettia, kirjata käytettävissä oleva summa ylös ja laatia ostoslista huolellisesti. Kun aloitat ostosten teon, tulet varmasti huomaamaan, että haluamasi tuotteet eivät maksakaan niin paljoa, kuin kenties ajattelit, vaan haaveilemasi kylpyhuone on mahdollista toteuttaa edullisesti. Voit siis hyvillä mielin tehdä ostoksesi kauttamme, ja pian toimitamme sinulle kaiken, mitä tarvitset tyylikkään, modernin ja rentouttavia hetkiä tarjoavan kylpyhuoneen kokoamiseen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Vikbar
Säilytys
Säilytystyyppi
Peili
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Valaistus
Sijoitus
Toiminto
Kylpysyvyys (mm)
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Himmennettävä
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja