categoryTopBlock
Kylpyhuone

Suihkukalusteet

395tuotetta
Kampanja

Pitkän ja raskaan päivän jälkeen koti kutsuu nauttimaan rauhasta. Lämmin suihku rentouttaa ja huuhtelee huolet pois, jolloin on erityisen tärkeää, että kylpyhuone on viihtyisä. Moderniin, kutsuvaan ja kauniiseen kotiin kuuluu tietenkin upea suihkutila, jossa voit huuhdella pois päivän tomut. Meidän valikoimastamme löydät useita eri vaihtoehtoja juuri sinun kylpyhuoneeseesi. Suihkut, kattosuihkut ja suihkusetit ovat kaikki vain muutaman klikkauksen päässä. Kaikki tuotteemme soveltuvat erikokoisiin kylpyhuoneisiin taaten sinulle parhaimmat mahdolliset ja rentouttavat suihkuhetket. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia, kestäviä ja modernin trendikkäitä, ja miellyttävät silmää vielä vuosien päästäkin. Joten jos olet suunnittelemassa kotiisi uusia suihkutiloja kannattaa tutustua valikoimaamme. Luksuksen lisääminen elämääsi ei voisi olla enää helpompaa! 

Edulliset ja upeat suihkut kotiisi

Suunnitteletko vai remontoitko kylpyhuonetta? Minkä kokoisesta tilasta on kyse? Haluatko luoda jotain perinteistä, modernia vai kenties itsesi näköisen kylpyhuoneen? Ota huomioon kylpyhuoneesi koko, jolloin sinun on helpompi valita tilaan sopiva suihku. Jos kylpyhuoneesi on pieni, ei suihkukaan voi olla liian iso. Pieneen tilaan sopii parhaiten suihkukaappi, joka estää veden leviämistä ympäri kylpyhuonetta. Jos et halua suihkukaappia, voit harkita suihkuseinää tai -nurkkaa. Kauniisti suunniteltu suihkuseinä, -nurkka tai -kaappi tuovat kylpyhuoneeseesi ilmettä, ja ne myöskin jakavat tilan käteviksi kokonaisuuksiksi. Valikoimamme suihkut ovat korkealaatuisia, ruostumattomia ja kromattuja, joten ne toimivat jo itsessään upeana sisustuselementtinä. Mielikuvitusta rohkeasti käyttämällä saat suihkutiloistasi juuri sellaiset kuin haluat, ja kun valitset tarvitsemasi meiltä, et maksa itseäsi kipeäksi. Joten tutustu valikoimaamme ja hanki tyylikkäät suihkut meiltä viimeistelemään kylpyhuoneesi. Suihkusettien asennus onnistuu myös omin avuin, mutta jos sinun pitää alkaa säätämään, siirtämään tai asentamaan putkia, kannattaa silloin kääntyä ammattilaisten puoleen.

Suihkut voi asentaa myös itse.

Jos olet päättänyt remontoida kylpyhuoneen tai olet rakentamassa uutta kylpyhuonetta ja työ sisältää erän putkitöitä, kannattaa sinun palkata itsellesi ammattilainen tekemään työ puolestasi. Tällöin saat kylpyhuoneesta ja suihkutiloista sellaisen kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee menettää yöunia tai saisit harmaita hiuksia. Putkityöt kannattaa aina teetättää urakoitsijalla, ellei itsellä ole alan koulutusta ja tietotaitoa kyseiseen työhön. Jos kuitenkin on kyse vain suihkusetin vaihdosta, voit tehdä työn itse, jos kiinnostusta vain löytyy. Muista kuitenkin tutustua asennusohjeisiin tarkasti, ennen kuin lähdet asentamaan suihkusettiä tai muuta suihkua seinään. Oikein tehtynä työ sujuu kuin leikiten. Suihku on sinänsä helppo asentaa paikoilleen muutaman ruuvin ja poran avulla. Jos haluat välttyä esimerkiksi kalkkeutumilta sekoittajan kromipinnalla, voit sijoittaa hanan ja pystyputken sekoittajan viereen, noin 150 millimetrin päähän. Muut suihkut, kuten kattoon upotetut suihkut, voivat olla vaikeampia asentaa itse, jolloin kannattaa kysyä apua ammattilaiselta.

Mieti näitä kysymyksiä, ennen kuin ostat suihkut kylpyhuoneeseesi

Millaiset tilat sinulla on käytössä?

Onko kylpyhuoneessa myös wc-istuin? Sijoitetaanko samaan tilaan myös kaapistoa, esimerkiksi pyyhkeiden varastointia varten? Jos tilassa on muutakin toimintaa, esimerkiksi pesukone, kannattaa suihku erottaa muusta tilasta suihkuseinän tai suihkukaapin avulla. Tällöin vesi ei leviä muualle tilassa, ja muut kylpyhuoneen käyttäjät voivat kulkea kuivin jaloin tilassa, eivätkä kaapitkaan kärsi vesivaurioista. Mittaa tila, ja suunnittele tarkkaan minne sijoitat suihkun tai suihkut. Jos tila on iso, voit hankkia kaksi eri suihkupäätä suihkunurkkaukseen. Tällöin suihkuhetkistä voi tulla hauska tai jopa intiimi hetki oman rakkaan kanssa. Jos vain haluat muuttaa suihkutilojesi ulkonäköä, löydät valikoimastamme useita moderneja vaihtoehtoja piristämään pesutiloja. Jos satut tarvitsemaan kylpyhuoneeseesi jotain muuta, löydät myös kaapit, penkit ja muut tuotteet meidän valikoimastamme.

Millainen on unelmiesi kylpyhuone?

Millaisen ilmapiirin haluat luoda kylpyhuoneeseesi ja suihkutiloihin? Riittääkö yksi yleisvalo, vai haluatko enemmänkin tunnelmavalaistusta pesutiloihin? Oman suihkun suunnittelu vie oman aikansa mutta tärkeintä on, että se miellyttää juuri sinua. Erotit suihkun sitten suihkuseinällä tai teetätit suihkunurkan, teet siitä juuri sellaisen kuin itse haluat. Pitkät lämpimät suihkut eivät vain tunnu hyvältä iholla, vaan ne myös lämmittävät ja parantavat sielua, kun tilat ovat toiveittesi mukaiset. Tätä edesauttaa myös kätevät säilytystilat pyyhkeille, pesuaineille ja -välineille. Pesualtaat, wc-istuin, kaapit ja suihku luovat täydellisen kokonaisuuden ja kodikkaan kylpyhuoneen, kun se on oikein rakennettu ja suunniteltu. Suihkuhetket eivät silloin enää tunnu pakollisilta toimenpiteiltä, vaan tuovat elämään ripauksen luksusta.

Mitä haluat kylpyhuoneeltasi?

Haluatko että se täyttää vain perustarpeesi peseytymiseen vai onko sinulla muita toiveita? Kylpyhuoneen ei tarvitse tuntua vain välttämättömältä osalta kotiasi vaan se voi hyvinkin viedä sinut seikkailuun jonnekin eksoottisen paikkaan kun vain innostut suunnittelemaan hiukan. Suihkut voivat mielikuvituksen avulla tuntua sateelta ihollasi tai jopa vesiputoukselta. Miellyttävä kylpyhuoneen ja suihkutilojen valaistus luo tunnelmaa oikealla tavalla. Tietynlainen kaakelointi, tai muu seinäverhoilu, tuo myös oman säväyksensä tunnelmaan. Ota kuitenkin myös huomioon ketkä kaikki tulevat suihkua käyttämään lisäksesi. Onko kyseessä isokin perhe? Vaiko onko kyse vain parista? Entä joudutko ottamaan huomioon tilan käytettävyyden fyysisten rajoitteiden kannalta? Etenkin kynnykset voivat olla harmillisia vanhemmalle ikäpolvelle. Muuten suihkutilojen ulkonäkö on vain sinun päätettävissäsi ja mielikuvituksesi rajoissa.

Mikä on kylpyhuoneremonttisi budjetti?

Valikoimamme suihkut eivät ole kalleimmasta päästä, joten vaikka budjettisi remonttiin, tai yksityiskohtien uudistukseen olisikin tiukka, onnistut löytämään avullamme juuri sinun kylpyhuoneeseesi sopivat rakaisut. Pesutilan suunnittelu, remontointi ja muu toteutus ei voisi olla helpompaa. Kaikki upeat tuotteemme remonttointiin ja sisustukseen löydät kilpailukykyiseen hintaan laajasta valikoimastamme. Mitä enemmän uskallat unelmoida sitä upeamman lopputuloksen tulet saamaan aikaiseksi, ja saat taatusti rahoillesi vastinetta! Avullamme onnistut suihkutilojen uudistamisessa nopeasti ja näppärästi. Mikään unelma ei ole liian pieni toteutettavaksi, ja jos suihkutilojen remontointi on osa sitä, niin mikäs sen parempaa? Voit samalla hankkia pesutiloihin kaapit ja penkit ja kenties jopa ammeen ansaitsemaasi hemmottelua varten. Näin teet suihkuhetkistäsi ikimuistoiset.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja