Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 117 tuotteesta
1
...
5

Valitse WC-istuin harkiten

 • Miten WC-istuin toimii?

  WC-istuin huuhdellaan käytön jälkeen painamalla huuhtelupainiketta, joka aktivoi vesipumpun. Raikas vesi huutelee pöntön ja kaikki jäte valuu pois viemäriputkea pitkin kunnan tai kiinteistön omaan likavesijärjestelmään. Huuhteluveteen voi halutessaan lisätä puhdistusaineita tai tuoksuja.
 • Miten tiedän, mikä WC-istuin sopii parhaiten kotiini?

  Kaikki WC-istuimet sopivat kaikkiin koteihin, eikä niitä tarvitse valita sen mukaan, kuinka monta henkilöä istuinta käyttää. Jos perhe on suuri, kannattaa kotiin rakentaa useampi kylpyhuone tai WC.
 • Ovatko kaikki WC-istuimet valkoisia?

  Halutessasi voit hankkia muunkin kuin perinteisen valkoisen WC-istuimen, vaikka valkoinen onkin kaikkein suosituin väri. Kodin1:ltä löydät paljon erilaisia WC-istuimia, jopa tyylikkään mustia. Mustalla WC-istuimella kylpyhuoneeseen saa hienostuneen ilmeen.
 • Millainen on seinään kiinnitettävä WC-istuin?

  Seinään kiinnitettävän WC-istuimen vesisäiliö on rakennettu kiinteästi seinän sisään. Seinäkiinnitteinen WC-istuin tekee kylpyhuoneesta helposti siivottavan ja tekee tilan ilmeestä suoraviivaisen ja eleettömän. Piilossa olevaan vesisäiliöön pääsee tarvittaessa käsiksi huoltoluukun kautta.