categoryTopBlock
Kylpyhuone

WC-istuin

112tuotetta
Kampanja

Valitse WC-istuin harkiten

Mitään muuta kodin kalustetta ei varmaankaan käytetä yhtä paljon kuin WC-istuinta. Siksi WC-istuimen valinta kannattaa tehdä harkiten. Monen vuoden käytössä sekä käytännöllisyys että ulkonäkö ovat tärkeitä ominaisuuksia. Tule tutustumaan Kodin1:n laajaan valikoimaan ja tilaa WC-istuin netistä.

Miten WC-istuin toimii?

WC-istuin huuhdellaan käytön jälkeen painamalla huuhtelupainiketta, joka aktivoi vesipumpun. Raikas vesi huutelee pöntön ja kaikki jäte valuu pois viemäriputkea pitkin kunnan tai kiinteistön omaan likavesijärjestelmään. Huuhteluveteen voi halutessaan lisätä puhdistusaineita tai tuoksuja.

Miten tiedän, mikä WC-istuin sopii parhaiten kotiini?

Kaikki WC-istuimet sopivat kaikkiin koteihin, eikä niitä tarvitse valita sen mukaan, kuinka monta henkilöä istuinta käyttää. Jos perhe on suuri, kannattaa kotiin rakentaa useampi kylpyhuone tai WC.

Ovatko kaikki WC-istuimet valkoisia?

Halutessasi voit hankkia muunkin kuin perinteisen valkoisen WC-istuimen, vaikka valkoinen onkin kaikkein suosituin väri. Kodin1:ltä löydät paljon erilaisia WC-istuimia, jopa tyylikkään mustia. Mustalla WC-istuimella kylpyhuoneeseen saa hienostuneen ilmeen.

Millainen on seinään kiinnitettävä WC-istuin?

Seinään kiinnitettävän WC-istuimen vesisäiliö on rakennettu kiinteästi seinän sisään. Seinäkiinnitteinen WC-istuin tekee kylpyhuoneesta helposti siivottavan ja tekee tilan ilmeestä suoraviivaisen ja eleettömän. Piilossa olevaan vesisäiliöön pääsee tarvittaessa käsiksi huoltoluukun kautta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja