categoryTopBlock
Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteita jokaiseen kylpyhuoneeseen

1 400tuotetta
Kampanja

Kodin1:n valikoimassa on jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen sopivia kylpyhuonekalusteita. Vietämme kylpyhuoneessa paljon arvokasta aikaa. Joskus on arkiaamun kiire, joskus taas on aikaa rentoutua ja virkistäytyä. Siksi on tärkeää, että kylpyhuoneessasi on jokapäiväistä elämääsi helpottavat kylpyhuonekalusteet, joissa on paikka kaikelle. Kodin1:n verkkokaupan valikoimassa on paljon kylpyhuonekalusteita, joissa on reilusti säilytystilaa, jotta arki sujuisi helposti ja mukavasti. Saat kaiken Kodin1:ltä helposti ja nopeasti. Meillä on edullinen rahti ja luotettava toimitus!

Erityylisiä kylpyhuonekalusteita

Kylpyhuoneessa suoritamme kaikenlaisia ​​jokapäiväisiä tehtäviä WC-käynneistä vartalon ja vaatteiden pesuun, meikkiin, parranajoon, vaippojen vaihtoihin ja muihin tärkeisiin tai vähemmän tärkeisiin arjen askareisiin. Kylpyhuonekalusteet ovat tärkeä hankinta kotiin, sillä niiden avulla helpotat arkea pitämällä tavarat paikoillaan ja kaikki käden ulottuvilla. Kylpyhuoneen kalusteet antavat kylpyhuoneelle sen ilmeen ja tyylin. Me Kodin1:llä haluamme tarjota valikoimassamme kylpyhuonekalusteita, jotka täyttävät tarpeesi ja ovat juuri sinun makuusi sopivia!

Milloin kannattaa ostaa kylpyhuonekalusteet netistä

Oletko päättänyt, että haluat tehdä kylpyhuoneeseesi muutoksia? Aloita miettimällä haluatko vain vaihtaa joitakin osia vai haluatko tehdä kattavamman remontin. Jos aiot vaihtaa yhden tai useamman kalusteen, hanki tilalle uudet osat, jotka sopivat yhteen kylpyhuoneeseesi jäävien kalusteiden ja muun sisustuksen kanssa – niin väriltään kuin kooltaankin. Suunnitteletko suurempaa muutosta? Silloin täydellinen kylpyhuonekalustepaketti saattaa olla juuri se, mitä tarvitset. 

Jos haluat vain piristää kylyhuoneen ilmettä hieman, voit saada aikaan suuren muutoksen esimerkiksi vaihtamalla kaappien ja laatikoiden vetimet tai asentamalla kylpyhuoneeseen koukkuja tai hyllyjä. Ennen kuin alat porata seiniin reikiä, selvitä, josko hyllyt ja koukut voi ruuvaamisen asemesta liimata paikalleen, On olemassa kaksikomponenttisia epoksiliimoja, jotka pystyvät kannattelemaan suuriakin painoja. Jos päätät kuitenkin porata reiät seinään, jossa on vesieristys, täytyy reiät täyttää silikonitiivisteellä ennen tulppien kiinnittämistä reikiin. Näin minimoidaan mahdollisten kosteusvaurioiden riski. 

Millainen säilytysratkaisu on paras sinun kylpyhuoneeseesi?

Vaikka siivoaisit ja järjestäisit kylpyhuoneen kaapit säännöllisesti, saattaa tila tuntua riittämättömältä ja ahtaalta, kun kaikki purkit, pullot ja pumpulipallot täytyy saada mahtumaan samaan tilaan. Tällöin kannattaa tutkia, millaisia säilytysjärjestelmiä ja -ratkaisuja on olemassa.

Valikoimassamme on paljon erilaisia tilavia sivukaappeja ja korkeita kaappeja, seinäkiinnitteisiä tai omilla jaloillaan seisovia, jotka sopivat niin kylpypyyhkeiden kuin kauneudenhoitotuotteidenkin säilytykseen. Kylpyhuoneen koko ja sisustustyyli sanelevat melko pitkälle sen, millainen kaluste sinun kannattaa valita. Jos haluat laittaa joitakin tavaroita piiloon katseilta ja laittaa toiset taas kauniisti esille, kannattaa harkita kaappia, jossa on sekä ovi että avoimia hyllyjä tai lokeroita. Väreiltään yhteensopivat, rullalle käärityt pyyhkeet ovat kaunis yksityiskohta, johon vieraat varmasti kiinnittävät huomionsa.

Kylpyhuoneen sisustus ja stailaaminen

Haluatko kylpyhuoneeseesi minimalistiset kalusteet, jotka muistuttavat loman loistohotellista vai haluatko kylpyhuoneeseen kotoisan ja kutsuvan ilmeen hämärällä valaistuksella ja lämpimillä väreillä? Valikoimastamme löydät niin maalaisromanttiset, retrohenkiset, teollisuustyyliset kuin marokkolaistyylisetkin kalusteet. Materiaalivaihtoehtoja on muun muassa kivestä ja marmorista muihin luonnonmateriaaleihin. Kylpyhuonetta sisustettaessa kannattaa myös muistaa viherkasvit ja niiden vaikutus tilan ilmeeseen. Ikkunattomassa tilassa viihtyvät keinotekoiset viherkasvit.

Kylpyhuone kannattaa sisustaa niin, että se kestää aikaa. Se ei tarkoita sitä, että sisustus ja ilme olisi tylsä, vaan että sisustusta kannattaa suunnitella ja harkita etukäteen. Valkoiset, mustat, harmaat tai ruskeat kylpyhuonekalusteet ovat ajattomia ja niiden ilmettä on helppo päivittää ja tyyliä muuttaa vaihtamalla sisustustuotteita ja kylpytekstiilejä. Millaisesta sisustuksesta sitten pidätkin, löydät varmasti Kodin1:n valikoimasta kylpyhuonetuotteista ja -yksityiskohdista juuri omaan makuusi sopivat. Tule tutustumaan nettikauppamme valtavaan valikoimaan, josta löydät paljon edullisia ja laadukkaita kalusteita kylpyhuoneeseen.

Pesuallaskaappi laatikoilla vai ovilla

Meidän valikoimastamme löydät valtavasti erilaisia ja erivärisiä kylpyhuonekalusteita. Valitse perinteinen ovellinen allaskaappi tai sopisiko sinun kylpyhuoneeseesi paremmin pesuallaskaappi, jossa on laatikoita. Valikoimassa on niin omilla jaloillaan seisovia kaappeja kuin kokonaan seinäkiinnitteisiä malleja. Jos allaskaapissa ei ole jalkoja, on kylpyhuoneen lattian puhdistaminen helpompaa. Valikoimastamme löytyy erikokoisia vaihtoehtoja niin, että koko perheen tavaroille löytyy varmasti sopivasti säilytystilaa. Laajaan valikoimaamme kuuluu kylpyhuonekalusteita ja pesuallaskaappeja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten In Living ja Bathlife.

Laajasta kylpyhuonekalusteiden valikoimasta löydät erilaista valmiita kalustepaketteja:

  • Korkeakaappi
  • Allaskaappi
  • Seinäkaappi 
  • Hylly
  • Peilikaappi
  • Sivukaappi
  • Hoitopöytä säilytyksellä
     

Kylpyhuonevalaistus ja kylpyhuonepeilit 

On olemassa vain harvoja huoneita, joissa hyvä valaistus ja kunnolliset peilit ovat yhtä tärkeitä kuin kylpyhuoneessa. Miellyttävän kylpyhuonekokemuksen saavuttamiseksi tilassa kannattaa olla tehokas valaistus ja tarpeeksi suuri ja hyvä kylpyhuonepeili. Näin aamutoimet ja töihin lähtö sujuvat helposti ja nopeasti. Peilin pitäisi olla hyvin valaistu, jotta parranajo ja meikkaaminen sujuvat ongelmitta. Valaistus kannattaa sijoittaa peilin yläpuolelle tai silmien korkeudelle peilin molemmille puolille. Kodin1:n valikoimassa on sekä tyylikkäitä peilejä sekä fiksuja valaisinratkaisuja. Meillä on myös säilytyskaappeja, joissa on kiinteä peili sekä valaistus.

Kylpyhuonekalusteiden asentaminen

Useimmat valikoimamme kylyhuonekaapeista voi asentaa itse, mutta jos olet vähänkin epäileväinen asennuksen suhteen, kannattaa työ teettää ammattilaisella, joka varmistaa, että kalusteet on oikein ja turvallisesti asennettuja.

Klikkaa Kodin1:n kylpyhuonekalustesuosikkisi ostoskoriisi jo tänään, niin pääset pian nauttimaan uudesta kylpyhuoneestasi – helposti ja edullisesti!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja