categoryTopBlock
Näkösuojat

Aita

397tuotetta
Kampanja

Edullisia aitoja pihallesi

Oman pihasi rajaamiseen siististi ja turvallisesti, tarvitset aidan. Hyvä aita toimii niin alueen rajaajana kuin koristeenakin. Löydät aidat helposti Kodin1:ltä!

Onko minulla lupa rakentaa aita tontin ympäri?

Periaatteessa kyllä, mutta rakennusmääräykset vaihtelevat kunnittain, joten kannattaa varmistaa oman asuinkunnan viranomaiselta millaisen aidan voit rakentaa ilman lupaa ja millaiseen tarvitset luvan.

Kuinka korkea aita kannattaa ostaa?

Se riippuu siitä, millaiseen tarpeeseen aidan pystytät. Jos tarkoituksenasi on pystyttää aita lähinnä rajaamaan aluetta ja koristamaan sitä, riittää tähän tarkoitukseen erinomaisesti noin metrin korkuinen aita. Jos taas tarkoituksena on pitää lemmikit ja pienet lapset omalla pihalla, voi olla tarvetta hankkia hieman korkeampi aita, jotta siitä ei pysty hyppäämään tai kiipeämään yli. Jos taas haluat lisää yksityisyyttä, saattaa vieläkin korkeampi aita olla tarpeen.

Millaisista materiaaleista valmistetaan edullisia aitoja?

Valinnanvaraa on paljon. Kaikkea metallista puuhun, bambuun tai muoviin. Valitse materiaali, joka mielestäsi sopii parhaiten juuri sinun pihallesi ja puutarhaan. Yhdistä aitaan tyyliltään samanlainen, edullinen portti tai useampi.

Voinko ostaa aitapaketin, jossa on pylväät, aita ja portti?

Kodin1:llä on useita aitapaketteja, joista voit valita omaan pihaasi sopivimman. Rakenna aita oman suunnitelmasi mukaan niin, että se sopii juuri omaan tarpeeseesi. Edulliset aidat ja portit löydät laajasta valikoimastamme.

Tee puutarhastasi ja pihastasi sekä tyylikkäämpi että turvallisempi ostamalla edulliset aitatarvikkeet meiltä!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja