Cortland

22 tyylikästä tuotetta

Cortland ulkokalusteet

Cortlandin tavoitteena on alusta asti ollut hintaluokaltaan edullisten ja laadukkaiden ulkokalusteiden tarjoaminen asiakkailleen. Cortland on oikea vaihtoehto sinulle, joka etsit kestäviä, laadukkaita ja helppohoitoisia ulkokalusteita pihalle tai puutarhaan. Kalusteille on ominaista käytännöllisyys, kestävyys ja edullisuus. Cortlandin ulkokalusteet on valmistettu keinomateriaaleista, kuten polypropyleenista ja polyrottingista, jotka ovat lähes huoltovapaita ja kestävät säiden vaihteluita. Kalusteet sopivat pohjoiseen ilmastoomme ja niitä voikin siksi säilyttää ulkona vuoden ympäri – täydellinen vaihtoehto ulkotilaan!

Kampanja
Lajittelu

Cortlandin laaja ulkokalustevalikoima Kodin1:llä

Cortland valmistaa kaikenlaisia ulkokalusteita terassille, parvekkeelle ja puutarhaan. Cortland-valikoimastamme löydät muun muassa:

  • Ulkoruokailuryhmät
  • Parvekekalusteet
  • Ulkopöydät
  • Ulkotuolit ja ulkonojatuolit
  • Oleskeluryhmät
  • Pihakeinut
  • Aurinkovarjot

Cortlandin laaja ja edullinen ulkokalustevalikoima on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka et halua nähdä turhaa vaivaa kalusteita hankkiessasi. Helppohoitoiset ulkokalusteet, jotka ovat käytännöllisiä ja kestäviä, ovat se, mitä Cortland tarjoaa asiakkailleen. Kaikille Cortlandin kalusteille on yhteistä se, että ne on suunniteltu kestämään ja miellyttämään silmää. Lisäksi ne ovat edullisia. Tervetuloa Kodin1:lle tekemään ulkokalustelöytöjä Cortlandin valikoimasta!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Muoto
Toiminto
Tyyppi
Kategoria
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja