Leather Master

14 tyylikästä tuotetta

Leather Master

Leather Master valmistaa ja myy tuotteita ammattimaiseen materiaalien ja huonekalujen hoitoon. Huonekalusi näyttävät aina uusilta ja siisteiltä, kun pidät niistä huolta huonekalujen puhdistus- ja hoitoaineilla. Leather Masterilla on satoja tuotteita puhdistukseen, suojaamiseen ja korjaamiseen, niin nahalle, tekstiileille kuin puumateriaaleillekin. Leather Master on tunnettu koko Skandinaviassa, Englannissa, Islannissa sekä Venäjällä. Johtavat eurooppalaiset nahankäsittelijät ja huonekalu- sekä autovalmistajat suosittelevat tuotteita, ja ne ovat suosittuja myös meidän verkkokaupassamme.

Kampanja

Pidennä huonekalujesi käyttöikää Leather Master -tuotteilla


Leather Masterilla on puhdistustuotteita muun muassa kankaalle, puulle, nahalle, sängyille ja ulkokalusteille. Jotta huonekalusi pysyisivät siisteinä mahdollisimman pitkään, kannattaa niitä puhdistaa ja huoltaa aika ajoin. Leather Master on täydellinen vaihtoehto kalusteiden hoitoon nyt ja tulevaisuudessa!


Tekstiilisuoja ja puhdistusaine – kaikki mitä tarvitset!


Helpottaaksesi arkea, valitse Leather Masterin tekstiiliverhoilluille kalusteille suunniteltu tuotepaketti. Pakettiin sisältyy puhdistusaine, liina, sieni ja suoja-aine, joita käyttämällä huonekalut pysyvät siisteinä ja raikkaina vuodesta toiseen! Tuotteilla poistat tahroja ja roiskeita sekä käsittelet kankaan pinnan likaa ja vettä hylkiväksi. Tuotteita suositellaan käytettäväksi 2 – 4 kertaa vuodessa. Huonekaluista huolehtiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!


Valitse verkkokaupastamme juuri sinun huonekaluillesi ja ulkokalusteillesi sopivat puhdistus- ja hoitoaineet tai valmiit pakkaukset! Tule tutustumaan Leather Master -valikoimaamme jo tänään. Meillä Kodin1:llä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Väri
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja