WOOOD

52 tyylikästä tuotetta
brandCarousel

WOOOD, kauniimpaan kotiin

Kaunis, trendikäs, puhdaslinjainen ja selkeä ovat sanoja, jotka kuvaavat WOOOD -tuotemerkin huonekaluja. Inspiraatio näille selkeille huonekaluille tulee pohjoismaisesta yksinkertaisuudesta ja materiaaleista, jotka yhdistyvät moderniksi kokonaisuudeksi.

Kampanja

Laatuhuonekaluja

Hollantilaisella WOOOD -tuotemerkillä on pitkä kokemus alalta. Jos kokemusta on yli 35 vuotta, on siinä ajassa ollut mahdollista hankkia kaikki tietotaito laadultaan parhaiden huonekalujen valmistukseen. Yrityksellä on selkeä tavoite, joka on linjassa Kodin1:n tavoitteen kanssa: tarjota asiakkaille rouheita, moderneja ja viehättäviä huonekaluja.

Ympäristöä silmällä pitäen

WOOOD tarjoaa valikoimassaan huonekaluja koko kotiin, niin säilytyskalusteita, valaisimia, sohvia, nojatuoleja kuin vaatekaappejakin. Kaikki huonekaluihin käytetty puutavara on FSC-sertifioitua, mikä tarkoittaa sitä, että puu on kasvatettu vastuullisesti. Huonekalut toimitetaan koottavina, litteisiin paketteihin pakattuina, sillä näin logistiikan ympäristövaikutukset pystytään pitämään pienempinä.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Kategoria
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja