WOOOD

74 tyylikästä tuotetta
1546fc3d489c9e0c2307728e33ea08ed.jpg

WOOOD, kauniimpaan kotiin

Kaunis, trendikäs, puhdaslinjainen ja selkeä ovat sanoja, jotka kuvaavat WOOOD -tuotemerkin huonekaluja. Inspiraatio näille selkeille huonekaluille tulee pohjoismaisesta yksinkertaisuudesta ja materiaaleista, jotka yhdistyvät moderniksi kokonaisuudeksi.

Lajittelu

Laatuhuonekaluja

Hollantilaisella WOOOD -tuotemerkillä on pitkä kokemus alalta. Jos kokemusta on yli 35 vuotta, on siinä ajassa ollut mahdollista hankkia kaikki tietotaito laadultaan parhaiden huonekalujen valmistukseen. Yrityksellä on selkeä tavoite, joka on linjassa Kodin1:n tavoitteen kanssa: tarjota asiakkaille rouheita, moderneja ja viehättäviä huonekaluja.

Ympäristöä silmällä pitäen

WOOOD tarjoaa valikoimassaan huonekaluja koko kotiin, niin säilytyskalusteita, valaisimia, sohvia, nojatuoleja kuin vaatekaappejakin. Kaikki huonekaluihin käytetty puutavara on FSC-sertifioitua, mikä tarkoittaa sitä, että puu on kasvatettu vastuullisesti. Huonekalut toimitetaan koottavina, litteisiin paketteihin pakattuina, sillä näin logistiikan ympäristövaikutukset pystytään pitämään pienempinä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Sarja
Leveys
Alkaen(cm)
asti(cm)
Pituus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Korkeus
Alkaen(cm)
asti(cm)
Väri
Henkilöiden lukumäärä
Tyyli
Kategoria
Ulkonäkö
Hinta
Alkaen(€)
asti(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä