categoryTopBlock
Leikkiajoneuvot

Sähköpotkulauta

4tuotetta
Kampanja

Sähköpotkulauta on kevyt ja kätevä kulkuneuvo kaupungeissa liikkumiseen. Sen avulla voi välttää ruuhkia ja löytää helposti parkkipaikan. Sähköpotkulauta on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se ei tuota päästöjä ja kuluttaa vähän energiaa. Sähköpotkulaudat ovat yleistyneet viime vuosina kaupungeissa ympäri maailmaa, ja monet kaupungit ovatkin ottaneet ne osaksi joukkoliikennettä. Sähköpotkulaudan käyttö edellyttää kypärän käyttöä ja turvallista ajotapaa, jotta liikenneturvallisuus säilyy.

Usein kysyttyjä kysymyksiä sähköpotkulaudoista

Mikä on sähköpotkulauta ja miten se toimii?

Sähköpotkulauta on kulkuväline, joka toimii sähkömoottorilla. Se koostuu alumiinirungosta, kahvasta, kahden pyörän järjestelmästä ja sähkömoottorista, joka on yleensä kiinnitetty takapyörään. Sähköpotkulauta on tarkoitettu ajettavaksi seisoma-asennossa, ja kuljettaja voi ohjata sitä kääntämällä kahvasta. Potkulaudan nopeus vaihtelee mallista riippuen, mutta yleensä se voi saavuttaa nopeuden 15-25 kilometriä tunnissa. Sähköpotkulautaa käytetään yleensä lyhyiden matkojen kuljettamiseen kaupunkiympäristössä, ja sen käyttö on yleistynyt viime vuosina erityisesti kaupunkiliikenteessä.

Kuinka nopeasti sähköpotkulauta voi kulkea ja mikä on sen toimintamatka?

Sähköpotkulaudat voivat kulkea yleensä nopeuksilla 20-30 km/h. Toimintamatka riippuu laitteen akun kapasiteetista ja mallista, mutta yleensä yhdellä latauksella voi ajaa noin 20-30 kilometriä. On kuitenkin hyvä muistaa, että toimintamatkaan vaikuttavat myös kuljettajan paino ja ajotapa sekä ympäristön olosuhteet, kuten maaston muoto ja tuuliolosuhteet.

Mitä huoltoa sähköpotkulauta vaatii ja kuinka usein sitä tulisi huoltaa?

Sähköpotkulauta vaatii säännöllistä huoltoa toimiakseen optimaalisesti ja kestääkseen pitkään. Tärkeimpiä huoltotoimenpiteitä ovat renkaiden kunnon tarkistaminen ja tarvittaessa vaihtaminen, akun kunnon seuraaminen, jarrujen säätäminen ja tarvittaessa vaihtaminen sekä ruuvien ja muttereiden kiristäminen. Lisäksi on hyvä puhdistaa potkulauta säännöllisesti ja säilyttää sitä asianmukaisessa paikassa. Huoltoväli riippuu käytön määrästä ja olosuhteista, mutta yleisesti ottaen sähköpotkulauta tulisi tarkastaa ja huoltaa vähintään kerran vuodessa tai tarpeen mukaan.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja