Missing translation for header.skipToContent

Kampanjahinnat sängyistä, sohvista & paljon muuta!

Jouluale - Välipäiväale 2023

JOULUALE & VÄLIPÄIVÄALE 2023

Joulu lähestyy vauhdilla ja niin myös Kodin1:en välipäiväale. Välipäiväale on perinteinen vuosittainen ale, joka alkaa välipäivinä, mutta meillä Kodin1:llä aloitamme joulualen ja välipäiväalen jo 19 joulukuuta. Älä ohita vuoden suurinta ostostapahtumaa ja mahdollisuutta tehdä huikeita löytöjä mahtavilla alennuksilla huonekaluista ja sisustustuotteista. Olemme keränneet parhaat tarjoukset ja alennukset, jotta sinä voit tehdä vuoden parhaat löydöt. Säästä rahaa ja osta huonekaluja sekä sisustustuotteita suuresta välipäiväalestamme.

Tee parhaat alelöydöt Kodin1:ltä

Tämän vuoden välipäiväaleen olemme keränneet suuren määrän upeita tarjouksia ja alennuksia. Tervetuloa tekemään huonekalulöytäjä jopa 70% alennuksilla. Pidä silmällä välipäiväalen alkua, sillä et halua ohittaa näitä tarjouksia huonekaluista ja sisustustuotteista. Etsitkö kenties viime hetken joululahjaa tai eikö saamasi lahja miellyttänyt sinua? Välipäiväalessamme voit säästää paljon rahaa ja tehdä parhaat löydöt, itsellesi tai jollekin muulle. Etsi nyt uudet, tyylikkäimmät huonekalut ja sisustustuotteet kotiisi ennen uutta vuotta. Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet! Välipäiväale on täydellinen mahdollisuus ostaa se hieman väriltään villi sohva tai matto, jota olet silmäillyt pitkin vuotta, mutta et ole halunnut maksaa täyttä hintaa. Odotamme innolla mahdollisuutta tarjota juuri sitä mitä tarvitset tai haluat välipäiväalesta.

Suosittuja tuotteita välipäiväalessa

Tee löytöjä suosituimmista huonekaluista ja sisustustuotteistamme parhaisiin hintoihin! Välipäiväalessamme koko laaja valikoimamme on alennuksessa, myös kaikki suosituimmat tuotteemme. Tee löytöjä valaistuksesta ja lampuista, matoista, sängyistä, ruokailuryhmistä, nojatuoleista, säilytyskalusteista, kylpyhuonekalusteista, porealtaista, sohvista ja vuodesohvista, sekä lukuisista muista tuoteryhmistä. Tuotteillamme voit sisustaa eteisen, makuuhuoneen, olohuoneen, keittiön, ruokasalin, kylpyhuoneen, lastenhuoneen ja ulkotilat. Tutustu laajaan valikoimaamme välipäiväalen aikana. Muista olla ajoissa liikkeellä välipäiväalen alkaessa, sillä loppuunmyynnit suosituimmissa tuotteissa ovat mahdollisia.

Osta netistä välipäiväalessa

Säästä aikaa ja rahaa ostamalla välipäiväalestamme Kodin1.com:ssa. Täällä ei tarvitse jonottaa ostoksia. Lämmitä mukillinen glögiä, istu mukavasti ja klikkaa kotiin suosikkituotteesi rauhassa tietokoneella tai puhelimella. Tuotteet saapuvat kotiisi nopealla toimituksella.

Älä ohita parhaita tarjouksia!

Pidä itsesi ajan tasalla tarjouksistamme ja tilaa uutiskirjeemme jo tänään.  Varmista, että olet ensimmäisten joukossa tarttumassa mahtaviin alehintoihin ja tarjouksiin välipäiväalessamme. Seuraa meitä myös somessa Facebookissa ja Instagramissa. Pidämme sinut ajan tasalla alen alkuun asti, jotta voit olla varma, ettet ohita fantastisia tarjouksia, jotka tarjoamme välipäiväalessamme.