Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 17 tuotetta 17 tuotteesta

 • Olisiko aika hankkia lastenhuoneeseen uudet valaisimet?

  Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Kodin1:llä on paljon erilaisia, edullisia lasten valaisimia. edulliseen hintaan. Kaikki valaisimemme ovat korkealaatuisia, joten voimme olla varmoja, että sinä ja lapsesi olette tyytyväisiä hankintaanne. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme.
 • Miten sisustan edullisilla lastenhuoneen valaisimilla?

  Mielestämme on tärkeää antaa lasten osallistua huoneidensa sisustuksen suunnitteluun. Jos lapsi saa osallistua, tulee huoneesta todennäköisemmin häntä miellyttävä. Ehkä lapsesi haluaa söpön yövalon, jota tarvitsee, tai hauskan kattovalaisimen, joka kutsuu leikkimään? Riippumatta siitä, minkä tyyppistä lamppua etsit, löydät sen meiltä Kodin1:ltä.
 • Millaisia valaisimia Kodin1:llä on?

  Kodin1:n verkkokaupasta löydät laajan valikoiman edullisia lastenlamppuja. Tutustu katto-, yö-, pöytä- ja seinävalaisimiin. Meiltä löydät lastenlamppuja erimallisina, -kokoisina ja -aiheisina.
 • Mitä lasten lamppuja lastenhuoneeseen tarvitsee?

  Se riippuu lapsesi kiinnostuksen kohteista ja siitä, mitä hän haluaa. Kattolamppu on aina välttämätön koko huoneen yleisvalaistukseen. Jos lapsesi haluaa lukea, mukava yöpöytälamppu tai lastenhuoneen lukulamppu voi olla tarpeen. Pöydän ääreen voit sijoittaa tyylikkään pöytävalaisimen, joka antaa oikeanlaista, läksyjen tekoon ja askarteluun tarvittavaa valoa.