Missing translation for header.skipToContent

Hoitopöydät

1 tuotetta
Näyttää 1 tuotetta 1 tuotteesta
Hyvä ja mukava hoitopöytä toimii apunasi silloin, kun sitä tarvitset. Olemme keränneet verkkokauppaamme laajan valikoiman eri kokoisia ja eri mallisia hoitopöytiä, jotta voit helposti löytää mallin, joka sopii sinun kotiisi ja tarpeisiisi. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin hoitopöytiimme edullisesti verkossa.

  • Miten valitsen oikeanlaisen hoitopöydän?

    Ensinnäkin sinun on löydettävä turvallinen paikka hoitopöydälle. On myös tärkeää valita malli, joka sopii tarpeisiisi. Kun tiedät mihin haluat sijoittaa hoitopöydän, on hyvä mitata, kuinka paljon tilaa on käytettävissä, ja valita sitten hoitopöytä noiden mittojen mukaan. On myös hyvä huomioida hoitopöydän korkeus, jotta pystyt käyttämään sitä mukavasti, selkääsi rasittamatta. Täydennä hoitopöytä ihastuttavalla ja mukavalla hoitopöydän pehmusteella.
  • Onko järkevintä valita hoitopöytä, jossa on säilytystilaa?

    Aina on suositeltavaa valita hoitopöytä, jossa on laatikot kaikelle tarvittavalle. Säilytystilan etuna on, että sinulla on kaikki tarpeelliset tavarat kerättynä yhteen paikkaan ja helposti saataville. Kodin1:ltä löydät erilaisia hoitopöytiä ja säilytysratkaisuja, joissa voit säilyttää kaikkea vaipoista ja pesulapuista vaatteisiin.
  • Kuinka suuri hoitopöytä minun pitäisi olla?

    Hoitopöydän koko on valittava pitkälti sen mukaan, kuinka paljon tilaa on käytettävissä. Tutustu eri kokoisiin hoitopöytiin ja löydä sinulle ja lapsellesi sopivin. Meillä on kapeita hoitopöytiä, jotka vievät vähemmän tilaa sekä suurempia, säilytystilallisia hoitopöytiä, jotka ovat sopivia silloin, kun tilaa on käytettävissä reilusti.