Missing translation for header.skipToContent

30€ LISÄalennus ostaessasi yli 400€! Koodi: 30OFF

Päättyy:

Näyttää 24 tuotetta 703 tuotteesta
1
...
30

Olohuoneessa televisio on usein kaiken keskipiste. Tyylikkäällä TV-hyllyllä luot tyylikkään huonekalun, joka on myös käytännöllinen. Meillä Kodin1:llä on monia erilaisia, edullisia ja laadukkaita TV-hyllyjä. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään juuri sinun kotiisi sopiva TV-kaluste.

  • Mitä minun tulee ottaa huomioon TV-hyllyä valittaessa?

    Ensin sinun on mietittävä television kokoa ja sitä, kuinka paljon tilaa sinulla on käyttävissä. TV-hyllyn on oltava sopivan kokoinen televisioosi verrattuna niin käytännöllisistä kuin esteettisistäkin syistä. Samalla sinun on mietittävä, mihin TV-hylly sijoitetaan. Jos huone on pieni, on parempi käyttää pientä TV-kalustetta, joka ei vie paljon tilaa.
  • Millaisia eri mallisia TV-hyllyjä on olemassa?

    Kodin1:ltä löydät usean mallisia TV-hyllyjä. Jos et tarvitse säilytystilaa, meillä on yksinkertaisia, TV:n ylä- ja alapuolelle tarkoitettuja hyllyjä. Jos toisaalta haluat piilottaa esineitä ja asioista, tutustu säilytystilallisiin TV-hyllyihimme, joista valitset omia tarpeitasi vastaavan mallin. Meillä on tietysti myös seinään kiinnitettäviä hyllyjä, joille sijoitat television mukavasti ja ergonomisesti.
  • Mitä hyötyä TV-hyllystä on?

    TV-hylly ei ole vain käytännöllinen, vaan myös tyylikäs lisä sisustukseen. TV-hyllyjen avulla luot kotiisi persoonallisen tyylin joko antamalla suunnittelun puhua puolestaan tai luomalla ainutlaatuisen kokonaisuuden olohuoneeseesi. TV-hylly sopii kaikkiin huoneisiin sisustustyylistä riippumatta.