categoryTopBlock
TV- & Mediakalusteet

TV-kaappi

400tuotetta
Kampanja

Olohuoneessa televisio on usein kaiken keskipiste. Tyylikkäällä TV-hyllyllä luot tyylikkään huonekalun, joka on myös käytännöllinen. Meillä Kodin1:llä on monia erilaisia, edullisia ja laadukkaita TV-hyllyjä. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään juuri sinun kotiisi sopiva TV-kaluste.

Mitä minun tulee ottaa huomioon TV-hyllyä valittaessa?

Ensin sinun on mietittävä television kokoa ja sitä, kuinka paljon tilaa sinulla on käyttävissä. TV-hyllyn on oltava sopivan kokoinen televisioosi verrattuna niin käytännöllisistä kuin esteettisistäkin syistä. Samalla sinun on mietittävä, mihin TV-hylly sijoitetaan. Jos huone on pieni, on parempi käyttää pientä TV-kalustetta, joka ei vie paljon tilaa.

Millaisia eri mallisia TV-hyllyjä on olemassa?

Kodin1:ltä löydät usean mallisia TV-hyllyjä. Jos et tarvitse säilytystilaa, meillä on yksinkertaisia, TV:n ylä- ja alapuolelle tarkoitettuja hyllyjä. Jos toisaalta haluat piilottaa esineitä ja asioista, tutustu säilytystilallisiin TV-hyllyihimme, joista valitset omia tarpeitasi vastaavan mallin. Meillä on tietysti myös seinään kiinnitettäviä hyllyjä, joille sijoitat television mukavasti ja ergonomisesti.

Mitä hyötyä TV-hyllystä on?

TV-hylly ei ole vain käytännöllinen, vaan myös tyylikäs lisä sisustukseen. TV-hyllyjen avulla luot kotiisi persoonallisen tyylin joko antamalla suunnittelun puhua puolestaan tai luomalla ainutlaatuisen kokonaisuuden olohuoneeseesi. TV-hylly sopii kaikkiin huoneisiin sisustustyylistä riippumatta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja