categoryTopBlock
TV- & Mediakalusteet

TV-kalustepaketti

417tuotetta
Kampanja

TV-kalustepaketti sisältää huonekaluja, jotka kuuluvat yhteen tai joita voi ostaa valmiina settinä. Kalustesarjat on suunniteltu niin, että kaiuttimien, johtojen, medialaitteiden ja kaiken muun tarvittavan säilyttäminen on helppoa. Kalustesetti ei ole vain käytännöllinen, vaan se antaa olohuoneen sisustukselle uuden ilmeen. Kodin1:n valikoimasta löydät erilaisia kalustepaketteja. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja löytämään uusi tv-kalustepaketti edullisesti netistä.

Tyylikäs sisustus TV-kalustepaketilla

Mitä TV-kalustepakettiä ostaessa pitää ottaa huomioon?

Jos olet hankkimassa hyllyllistä tv-kalustepakettia, on tärkeää mitata tv:n yläpuolelle jäävä seinätila niin, että siinä varmasti on tilaa hyllyille. Jos sinulla on seinään kiinnitettävä televisio, on tärkeää saada se asennettuna oikealle korkeudelle. Toisin sanoen koko ja symmetria ovat tärkeitä ja huomioitavia asioita. Väriltään tummat tai puunsävyiset kalusteet sopivat erinomaisesti vaaleasävyiseen tilaan. Sävyltään valkoiset kalusteet luovat huoneeseen tilan tuntua ja avaruutta.

Miten sisustan TV-kalustesetillä?

TV-kalustepaketeilla on paljon hyviä puolia. Olohuoneen sisustus saattaa tuntua sekavalta, jos erilaisia säilytyskalusteita on paljon. Kalustepaketilla saat tilaan paljon säilytystilaa, mutta samalla tilan ilme säilyy yhtenäisenä ja tyylikkäänä, kun eriparisia huonekaluja ei ole. Valikoimassamme on tv-kalustepaketteja, joissa on joko avointa tai suljettua säilytystilaa, tai vaikka molempia. Voit siis laittaa esille niitä esineitä, joita haluat ja muut voit laittaa laatikoihin tai ovien taakse piiloon.

Voiko TV-kalustesetin laittaa pieneen huoneeseen?

Totta kai voi! Kodin1:n valikoimasta löydät myös pienempiä, ahtaampaan tilaan sopivia kalustepaketteja, joilla saat lisää säilytystilaa ja uutta ilmettä kotiisi.
Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja