Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 2352 tuotteesta
1
...
98

Suositut suodattimet

Tv tasoa valittaessa on tärkeää, että taso on juuri oikeanlainen ja täyttää kaikki sille asetetut vaatimukset. Kalusteen on oltava sekä käytännöllinen että tyylikäs. Lisäksi sen on sovittava huoneen sisustukseen. TV-tasoa valittaessa kannattaa huomioida television koko ja se, mitä TV- tai mediakalusteessa on tarkoitus säilyttää. Jos televisiosi on asennettu seinälle, voit käyttää TV-tasoa käytännöllisenä säilytyskalusteena ja voit käyttää sen kansitasoa laskutilana. Tutustu valikoimaamme ja löydä edullinen ja tyylikäs TV-taso, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi!

Tarvitsetko paikan TV-peleille, digiboxille tai blueray-soittimelle? Kaipaavatko kaukosäätimet ja muut tarvikkeet säilytyspaikkaa? Ehkä suunnitelmissasi on sijoittaa dvd-elokuvat TV-tason laatikoihin. Siinä tapauksessa löydät ratkaisun laajasta TV-tasojen ja mediakalusteiden valikoimastamme. Meiltä löydät varmasti TV-tason, joka täyttää toiveesi ja sopii täydellisesti kotisi sisustukseen. Valikoimassamme on erimallisia, -kokoisia ja -tyylisiä kalusteita. Löydät meiltä pyörälliset, helposti liikuteltavat tasot sekä upeat, led-valoin valaistut mediakeskukset. Meiltä löydät myös säilytystilalliset tasot, joista on apu olohuoneen tai TV-tilan järjestyksessä pitämiseen, sillä laatikoista ja luukkujen sekä ovien takaa löytyy reilusti tilaa kaikelle tarvittavalle. Valitse makusi mukaisesti luonnonkaunis puumateriaali kuten tammi, koivu tai pähkinä, tai hanki kotiin modernin ilmeen omaava musta tai valkoinen, pinnaltaan korkeakiiltoinen taso.

Luonnollisesti on hyvin tärkeää, että TV-taso on oikean kokoinen suhteessa television kokoon. Jos haluat perinteisen, lattialla seisovan tason, varmista, että se on televisiollesi tarpeeksi leveä. Hieman korkeamman TV-tason etuja on se, että sen päällä TV on katselua ajatellen oikealla korkeudella. Jos sijoitat televisiosi seinälle, voit valita lähes millaisen tason tahansa. Se voi olla syvyydeltään pieni, seinälle asennettu tai vaikkapa ihan vain hylly. Meiltä löydät niin pienet hyllymäiset tasot kuin suuret laatikoita, hylly- ja kaappitilaa sisältävät mediakeskukset. Mitä pitäisit vaikkapa lasiovisesta tasosta tai rustiikkisesta, kaappimallisesta TV-kalusteesta?

 

Tyyliä ja väriä

Valkoinen TV-taso voi saada koko tilan näyttämään avaralta ja ilmavalta. Toisaalta voi olla melko vaikuttavaa rikkoa valkoinen seinäpinta mustalla tai muulla tummalla värillä, kuten harmaalla tai ruskealla. Neutraaleilla väreillä, kuten valkoisella, harmaalla ja mustalla sisustettaessa saa lopputuloksesta helposti tyylikkään ja ajattoman. Lämpimän rustiikkiseen ja kodikkaaseen ilmeeseen sopivat erilaiset puumateriaalit ja -pinnat. Valitse TV-tasosi niin, että se sopii kotisi muuhun sisustukseen, niin kokonaisuudesta tulee yhtenäinen. Vaihtoehtoisesti voit yhdistellä sisustuksessa eri tyylejä ja värejä, jolloin ilmeestä tulee moderni ja jännittävä.

 

Edullisia TV-tasoja netistä

Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus sisustaa TV-huone tyylikkäästi ja käytännöllisesti riippumatta mausta ja tyylistä. Siksi olemmekin koonneet yhteen valtavan valikoiman trendikkään moderneja sekä vintage- ja retrotyylisiä TV-kalusteita. Tule valitsemaan oma suosikkisi kaikessa rauhassa. Klikkaa se kotiisi helposti ja nopeasti. Meillä on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.