Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 741 tuotteesta
1
...
31

Suositut suodattimet

Puinen TV-taso on erinomainen valinta, jos etsit kestävää ja tyylikästä säilytysratkaisua televisiollesi. Puun luonnollinen kauneus luo kodikasta tunnelmaa ja auttaa luomaan yhtenäistä ilmettä sisustukseen. Puun kestävyys taas varmistaa, että TV-taso kestää käyttöä pitkään. Puinen TV-taso on myös helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin, sillä se sopii niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen. Valitse laadukas puinen TV-taso, niin saat käytännöllisen ja tyylikkään säilytysratkaisun televisioosi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä: Puinen tv taso

  • Minkä kokoisia puisia TV-tasoja yleensä on saatavilla?

    Puisia TV-tasoja on saatavilla monissa eri ko'oissa, ja valitun koon tulisi yleensä perustua TV:n koon sekä huoneen kokoon. Yleisesti ottaen puiset TV-tasot ovat saatavilla leveyksissä noin 100-200 cm välillä, korkeudet voivat vaihdella noin 40-60 cm välillä ja syvyydet noin 30-50 cm välillä. On kuitenkin hyvä huomioida, että nämä mitat voivat vaihdella valmistajien välillä.
  • Sopivatko puiset TV-tasot erilaisiin sisustustyyleihin?

    Kyllä, puiset TV-tasot sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin riippuen puun sävystä, muodosta ja viimeistelystä. Esimerkiksi vaalea tammi tai koivu sopii skandinaaviseen tai moderniin sisustukseen, kun taas tummempi pähkinäpuu tai mahonki sopii perinteisempään tai klassiseen sisustukseen. Lisäksi puiset TV-tasot voivat olla modernin tyylikkäitä, minimalistisia tai rustiikkisia, joten valinnanvaraa löytyy eri makuihin ja tyyleihin.
  • Kuinka paljon painoa puinen TV-taso kestää?

    Riippuu täysin puulajista, valmistusmateriaaleista ja rakenteesta. Yleisesti ottaen puinen TV-taso kestää noin 50-100 kiloa painoa, mutta tarkempi tieto löytyy valmistajan tuotetiedoista.