Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 108 tuotteesta
1
...
5

Suositut suodattimet

Pöytälevy on tärkeä osa pöytää, sillä se tarjoaa pinnan, jolla työskennellä tai asettaa esineitä. Pöytälevyjä on eri materiaaleista, kuten puusta, lasista, metallista tai muovista valmistettuja. Puupöytien levyt ovat yleensä massiivipuuta tai vanerilevyjä, joita voi päällystää erilaisilla pinnoitteilla. Lasipöytien levyt ovat usein karkaistua lasia, joka on kestävämpää kuin tavallinen lasi. Metallipöytien levyt ovat yleensä terästä, alumiinia tai messinkiä. Muovipöytien levyt ovat kevyitä ja helppoja pitää puhtaana. Pöytälevyjen koko ja muoto voivat vaihdella huonekalun käyttötarkoituksen mukaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pöytälevyistä

  • Miten valita oikea koko pöytälevylle?

    Pöytälevyn koon valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten huoneen koko, pöydän käyttötarkoitus ja henkilökohtaiset mieltymykset. Yleisesti ottaen pöytälevyn tulisi olla tarpeeksi suuri, jotta siihen mahtuu kaikki tarvittavat työvälineet ja laitteet, mutta samalla se ei saa olla liian suuri, jotta se ei vie liikaa tilaa huoneesta. Hyvä nyrkkisääntö on valita pöytälevy, joka on vähintään 120 cm leveä ja 60 cm syvä. Tämä koko riittää yleensä hyvin esimerkiksi tietokoneen ja kirjoitusvälineiden käyttöön.
  • Miten kiinnität pöytälevyn pöydän runkoon?

    Yleisimpiä tapoja kiinnittää pöytälevy pöydän runkoon ovat ruuvikiinnitys, liimakiinnitys ja pulttikiinnitys. Ruuvikiinnityksessä ruuvit kiinnitetään pöytälevyn alapuolelta runkoon. Liimakiinnityksessä käytetään esimerkiksi puuliimaa, jolla pöytälevy kiinnitetään runkoon. Pulttikiinnityksessä käytetään pultteja ja muttereita, joilla pöytälevy kiinnitetään runkoon. Kiinnitystapa riippuu pöytärakenteesta ja käyttötarkoituksesta.
  • Kuinka suojaat pöytälevyn naarmuilta ja muilta vaurioilta?

    Voit suojata pöytälevyn naarmuilta ja muilta vaurioilta esimerkiksi käyttämällä pöytäliinaa tai -alustaa, joka suojaa pöytälevyä kolhuilta ja kosteudelta. Voit myös käyttää pöydän päällä tarjotinta tai alustaa, joka suojaa pöytälevyä kuumilta tai kosteilta astioilta. Varmista, että pöytälevyä ei käytetä leikkuualustana tai muuhun sellaiseen käyttöön, joka voi vaurioittaa sitä.