categoryTopBlock
Sohva

Divaanisohva

506tuotetta
ALE

Tutkimusten mukaan ihmisen tulee levätä työpäivän päätteeksi mukavasti sohvalla ja ehkäpä jopa ottaa pienet nokoset. Kuulostaako houkuttelevalta? Mukavalla sohvalla rentoutuessasi jaksat arkea paremmin ja elämä maistuu varmasti. Paras vastaus mukavaan oleskeluun ovat divaanisohvat. Divaanisohva on iso mutta mukava sohva, jolla pystyt lepuuttamaan itseäsi pitkän ja raskaan työpäivän jälkeen. Vaihtoehtoisesti voit vain rentoutua mukavasti viikonloppuna kirjaa lukien tai TV:tä katsellen, vilttiin kääriytyneenä. Valikoimamme modernit ja klassiset sohvat auttavat sinua viimeistelemään kotisi sisustuksen ja tekemään siitä viihtyisämmän. Valitse sisustettavaan huoneeseen huolella oikean värinen sohva, jotta tilasta ei tulisi liian synkkä tai ahtaan oloinen. Vaaleaa tai murretunväristä sohvaa voi piristää vaikkapa värillisillä tyynyillä ja vilteillä. Löydät valikoimastamme kaikenkokoiset sohvat juuri omiin tarpeisiisi.

 

Divaanisohvat tarjoavat parhaan mahdollisen lepohetken

Kun lähdet valitsemaan kotiisi huonekaluja, haluat niiden tietysti näyttävän kauniilta ja kestävän vuosien ajan. Elämässä sattuu ja tapahtuu paljon - tällöin huonekalutkin joutuvat koetukselle. Sohvalla on mukavaa viettää aikaa niin lasten, ystävien kuin puolisonkin kanssa. Saattaapa tyynyjen päälle makoilemaan haikailla myös perheen kissa tai koira. Divaanisohvat ovat ihanteellisia rentoon oleskeluun - tilavasta sohvasta pääsee nauttimaan kerralla vaikka koko perhe! Kun sohva on myös valmistettu kestävästä materiaalista, siitä on iloa pitkään. Kun valitset kotiisi ihanteellista sohvaa, ota huomioon huoneen tilavuus ja muoto. Laajasta valikoimastamme löytyy helposti unelmiesi divaanisohva: U- tai L-muotoiltu sohva sopii hyvin huoneen nurkkaan. Jos käytössäsi on suuri ja avara tila, voit myös vaihtoehtoisesti sijoittaa sohvan huoneen keskelle. Divaanisohvat ovat pala luksusta kaikille, jotka vain haluavat nauttia elämästä vailla kiirettä tai huolia. Neutraalien värien ja ajattomuutensa ansiosta sohvat sopivat joka kotiin täydellisesti. Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa unelmiesi sohva kotiin nopeasti ja edullisesti.

Divaanisohvat on helppoa koota itse

Näyttääkö divaanisohva sinusta palapeliltä? Divaanisohvat ovat siitä miellyttäviä, että ne ovat todella helppoa asentaa. Et tarvitse ammattilaisen apua etkä järeitä työkaluja. Sohvat koostuvat yleensä moduuleista, joista on helppoa rakentaa juuri omaan olohuoneeseen sopiva kokonaisuus. Suunnittele oma sohvasi jo tilausvaiheessa - toimitamme sen sinulle näppärästi ja nopeasti. Sohvan kokoaminen sujuu taatusti sutjakkaasti varsinkin, jos sinulla on mukavaa seuraa. Pyydä siis apua vaikkapa perheenjäseneltä tai kaverilta sohvan kokoamiseen - pian pääsettekin jo nauttimaan yhdessä lopputuloksesta. Yhdessä tekeminen on myös parasta ajanvietettä. Kun sohva on paikoillaan, huomaat, miten tilan ilme muuttuu ja saa uutta tyyliä. Divaanisohvat kestävät hyvin aikaa ja sopivat kotiin kuin kotiin. Divaanit ovat myös saatavilla useissa eri väreissä, joten voit valita sohvan täysin mieltymyksiesi mukaan. Kun sohva on koottu kasaan, sinun ei tarvitse kuin vain istahtaa alas ja rentoutua. Nosta jalat ylös ja nauti TV:n ohjelmistosta tai jostain hyvästä juomasta.

Mieti näitä asioita, ennen kuin ostat divaanisohvat kotiisi

Miten väri vaikuttaa tilaan?

Modernit ja klassiset divaanisohvat sopivat tyylikkään kodin sisustukseen täydellisesti. Ota kuitenkin huomioon huoneen sävymaailma ja yleisilme, kun lähdet valitsemaan kotiisi sohvaa. Huoneen koko kannattaa myös pitää mielessä. Iso tumma sohva voi pienentää tilaa huomattavasti ja tehdä siitä myös synkemmän. Jos huone on jo ennestään hämärä, kannattaa mieluummin harkita vaaleita värejä. Voit luoda vaaleilla sävyillä lisää tilaa ja avaruuden tunnetta. Niillä on piristävä vaikutus, kun taas tummat värit voivat tuoda huoneeseen viihtyisää tunnelmallisuutta. Divaanivuodesohvat ovat erinomainen tilaratkaisu, jos sinulla ei ole vierashuonetta tai tarvitset toisinaan runsaasti vuodetilaa. Vieraat voidaan majoittaa näppärästi mukavalle vuodesohvalle, joka ei ainoastaan näytä hyvältä mutta myös tuntuu miellyttävältä.

Mitä haluat divaanisohvalta?

Käyttömukavuus, tilavuus ja kenties säilytystilaa? Divaanisohva yllättää omistajansa sillä, mihin kaikkeen sohva pystyy. Muovaa sohva vuoteeksi vieraille tai käytä sohvaa vain omaan rentoutumiseen. Edullinen divaanisohva saattaa kuulostaa melkein utopistiselta unelmalta. Miten pystyisit saamaan kotiisi upean sohvan edullisesti? Ratkaisu on lähempänä kuin kuvittelitkaan: meidän valikoimastamme löydät kotiisi ja sisustusbudjettiisi sopivat sohvat. Mitä muuta haluat uudelta sohvaltasi? Toiveitasi ovat varmasti kotiisi sopivat värit, sopiva koko ja hyvän hintalaatu-suhde. Pitkä käyttöikä voisi myös olla plussaa... Näitä asioita varmasti kaikki odottavat huonekaluiltaan. Pitkä käyttöikä on erityisen tärkeää, sillä elämässä sattuu ja tapahtuu paljon. Divaanisohvat ovat aikaa ja kulutusta kestäviä, joten ne tuntuvat tukevilta ja näyttävät hyvältä vielä monen vuoden käytön jälkeen.

Miten pidennät sohvasi käyttöikää?

Divaanisohvat ovat tyylikkäitä, tukevia ja kulutusta kestäviä huonekaluja, jotka sopivat kotiin kuin kotiin. Sohvalla oleskellessasi voit nautiskella elämästä ja makoilla, istua tai loikoilla mielin määrin. Valitse rentoudutko kirjan, elokuvan vai jonkin TV-ohjelman parissa - elämä on aina yhtä suloista, kun allasi on mukava divaanisohva. Sohvan käyttöiän saat pidettyä pitkänä huolehtimalla uudesta sohvastasi hyvin. Sohvien materiaalit ovat kehittyneitä ja innovatiivisia: jotkin tyynyt sisältävät kylmävaahtoa, jolloin ne säilyttävät hyvin muotonsa. Toisissa taas on zig-zag-, nozag- tai pussijousitus, jotka takaavat napakkuuden ja istuinmukavuuden. Kun pöyhit ja ravistelet tyynyjä, ne säilyttävät muotonsa ja pehmeytensä pidempään. Riippuen sohvan materiaalista sinun kannattaa myös pitää hyvää huolta uuden sohvasi pinnoista.

Nahka- vai kangaspäällysteinen divaanisohva?

Voit valita divaanisohvat joko keinonahka- tai kangaspäällysteisinä. Molemmissa on omat hyvät puolensa. Nahka voi kylmällä säällä tuntua viileältä, mutta se on aina helppoa pitää puhtaana ja uudenveroisena. Kangaspäällysteiset sohvat taas on helppo imuroida ja pyyhkiä puhtaiksi. Jos kodissasi on lemmikki, sohva kannattaa suojata peitteellä, sillä lemmikkien kynnet voivat tehdä hallaa niin kangas- kuin nahkapinnallekkin. Keinonahka pysyy aina siistinä pienellä vaivalla, sillä sen voi vain kuivata tai pyyhkiä rätillä, jos jotain sattuu läikkymään sohvalle. Jos kangaspäällysteisessä sohvassa on irrotettavat tyynynpäälliset, nekin voi puhdistaa erikseen vahingon sattuessa. Tutustu siis laajaan valikoimaamme ja valitse omaan sisustukseesi sopiva sohva. Kaikki tuotteemme ovat edullisuudestaan huolimatta huippulaatua!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE