categoryTopBlock
Sohva

Kulmasohva

242tuotetta
ALE

Kulmasohva on ajaton ja tyylikäs vaihtoehto kotiisi. Meiltä saat kulmasohvat eri väreissä ja tyyleissä suoraan kotiovellesi. Sohvat sopivat jokaiseen talouteen, niin pieniin kuin suurempiinkin tiloihin ja ne luovat viihtyisyyttä olohuoneeseesi. Valikoimastamme löydät niin nykyaikaisen modernin sohvan kuin myös nostalgisen klassisen mallin, joka kertoo tyylikkäästä ajankuvasta menneiltä vuosikymmeniltä. Kulmasohva on monipuolinen huonekalu, joka lisää istumatilan osuutta kotonasi ja useampi malleistamme sopii myös vierassängyksi vuodemekanisminsa ansiosta. Kulmasohva ikään kuin kokoaa sinut ja vieraasi tai perheesi yhteen ja antaa pehmeän ja leppoisan paikan mukavaan seurusteluun. Kulmasohvaa löytyy nahkaisena, keinonahkaisena tai erilaisilla kankailla varustetuilla vaihtoehdoilla. Sohvan materiaali on aina helppoa valita omien tarpeiden ja mieltymyksien mukaan. Valitse rauhassa ja löydä meiltä omasi.

Kulmasohvat huoneesi sisustuksen mukaan

Kulmasohvat sopivan kaikenlaiseen sisustukseen ja kaikenkokoisiin huoneisiin. Kulmasohva on aina erittäin käytännöllinen kaluste, jolla voit helposti hyödyntää myös huoneiden väliin jäävän, niin sanotun " hukkatilan. " Materiaalin valitseminen on sekä hauskaa että käytännöllistä puuhaa, sillä materiaali vaikuttaa suuresti huoneen ulkonäköön ja muuhun sisustukseen. Materiaali vaikuttaa paljon myös tuotteen kestävyyteen. Kangasvaihtoehdot sohvissa ovat aina kaikkein pehmeimpiä ja keinonahkainen tai nahka/keinonahka yhdistelmä on helppohoitoinen ja pysyy helposti edustavana ja siistinä. Kulmasohviemme istuin- sekä selkätyynyjen päälliset ovat irrotettavat, mikä helpottaa sohvan puhtaanapitoa. Kulmasohvan valinnassa on monia eri vaihtoehtoja. Pidätkö kenties avokulmasohvasta tai U - mallin kulmasohvasta? Mikä vaihtoehdoista sopii nykyiseen sisustukseesi parhaiten? Ihastuitko avokulmasohvaan? Hyvä, sillä siitä on sinulle paljon etua. Esimerkiksi avokulmasohvan toisen puolen päätyä voit käyttää ikään kuin divaanina ja levähtää sohvalla mukavasti rentoutuen. Sohvassa, jossa selkänojat jatkuvat reunaan asti on mukava rentoutua yhdessä ystävien tai perheen kanssa. U - mallin kulmasohvasta loihdit herkästi näppärän ja mukavan vuoteen. Kulmasohvat löydät meiltä aina edullisesti tarpeidesi mukaan.

Kuinka kulmasohvat kootaan?

Kulmasohvat kokoat vaivattomasti ja helposti selkeiden ohjeiden mukaan. Kulmasohva on helppo asentaa huoneesi keskipisteeksi, joka varmasti saa ansaitsemansa huomion. Asentaessasi sohvaa et tarvitse erikoistyökaluja eikä asentaminen kestä kauan, sillä haluamme että pääset nopeasti kokeilemaan uutta, upeaa hankintaasi. Edullinen kulmasohva on takuuvarma valinta ja tuo sisustukseesi uuden tyylikkään lisän. Kulmasohvat ovat aina olleet huonekaluista mukavimpia, sillä kulmasohvalla voit rentoutua, lukea, katsella televisiota tai luoda kulmasohvasta hetkessä mukavan vuoteen. Kulmasohvasta voit (mallista riippuen) luoda myös kätevän moduulikokonaisuuden, jolloin sohva mukautuu tarvittaessa huoneen koon mukaan ja kaikki ylimääräiset osat varastoit kätevästi myöhempää käyttöä varten. Trendikkäät divaanisohvamme asennat helposti ja ne ovat erittäin tilavia ja käytännöllisiä. Divaanisohva on myös erittäin monikäyttöinen, sillä voit käyttää sitä kätevänä varavuoteena. Divaanin voi myös irrottaa sohvakokonaisuudesta, jolloin se toimii mukavana istuimena, rahina tai mukavana säilytystilana, jos divaani on aukaistavaa mallia oleva.

Minkälaisen kulmasohvan haluan?

Harkitessasi kulmasohvan hankintaa, ota huomioon seuraavia tärkeitä seikkoja. Kysy itseltäsi, kuinka paljon olen valmis sijoittamaan hyvään ja toimivaan kulmasohvaan? Minkä kokoinen kulmasohvan tulee olla, jotta se mahtuu olohuoneeseen? Kuinka kovaa kulutusta sohvan pitää kestää? Haluanko, että sohva on helppohoitoinen? Kuinka monta henkilöä sohvalle tulee enimmillään mahtua? Tulenko käyttämään kulmasohvaa joskus myös vuoteena? Miten kulmasohva sopii nykyiseen sisustukseeni? Valinnan kulmasohvan materiaalin suhteen teet luonnollisesti itse, mutta ota huomioon aina myös perheeseen kuuluvat muut henkilöt, kuten lapset ja lemmikit. Kulmasohvat netistä ostat helposti ja edullisesti ja voit tutustua kulmasohvan valintaan kaikessa rauhassa kotonasi ennen ostopäätöksentekoa. Kulmasohvat ovat näyttäviä ja kestäviä kalusteita ja toimitamme tuotteesi mukavasti suoraan kotiovellesi.

Kulmasohvan sijainti olohuoneessa?

Kulmasohvat ovat aina olohuoneen suurimpia ellei jopa suurin huonekalu, joten monesti on hyvä miettiä etukäteen sohvan sijoituspaikkaa. Vinkiksi annetaan usein se, ettei sohvaa tule koskaan sijoittaa lähelle patteria, ei varsinkaan silloin jos sohvan materiaalina on käytetty nahkaa tai keinonahkaa. Huonekalujen sijoittelussa tulisi siis aina huomioida myös kodin paloturvallisuus. Kulmasohvan paikaksi useampi valitsee huoneen kulmauksen, jolloin sohva on sijoitettu lähes kiinni seinään. Perinteistä sijoituspaikkaa on kuitenkin joskus mukava muuttaa ja todeta, että sohvan voi tuoda vaikka huoneen keskiosaan. Usein huone näyttää isommalta ja avarammalta, kun sohva ei ole seinässä kiinni ja sohvan ympärillä on vapaata liikkumistilaa. Kulmasohvan väriä miettiessä, kannattaa aina huomioida myös seinän ja lattiapintojen materiaali ja värimaailma.

Kuinka tilaan netistä tuotteen?

Kulmasohvan valitseminen ja tilaaminen netistä on kätevää ja helppoa, voit tulla meille ostoksille, silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Ostaessasi netistä, et ole sidottu liikkeen aukioloaikoihin ja voit aina palata uudelleen katsomaan, millainen tuote miellyttää sinua eniten. Ostopäätöksen tehtyäsi on käytössäsi monta maksuvaihtoehtoa, joten valitse omaan tilanteeseesi parhaiten sopivin vaihtoehto. Tilatessasi tuotteen lue aina sopimusehdot ja odota, että saat tilaamistasi tuotteista sähköisen tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus on tosite, joka kannattaa aina pitää tallessa ja jossa näkyy tilaamasi tuote/tuotteet, tavaran nimi, hinta, malli ja väri ja toimitustapa. Tuotteen voit halutessasi vaihtaa toiseen vastaavaan tuotteeseen tai perua kaupan 14 vuorokauden kuluessa. Tavaran palauttaminen on maksutonta. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme ja valitsemaan kulmasohvat useammasta eri vaihtoehdosta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Säilytys
Pestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE