categoryTopBlock
Sohva

Hanki tyylikäs moduulisohva Kodin1:ltä!

298tuotetta
Kampanja

Kodin1:ltä löydät edullisia ja tyylikkäitä moduulisohvia, joilla luot kotiisi uuden ilmeen. Rakenna oma unelmasohvasi yhdistelemällä eri sohvamoduuleita juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi. Valitse omasi eri väreistä ja verhoilumateriaaleista, kuten tyylikkäästä nahasta tai keinonahasta. Suunnittele moduulisohvastasi juuri sellainen kuin haluat. Moduulisohvaa voi ajan mittaan muuttaa sen mukaan, miten elämä ja tarpeet muuttuvat.

Miksi valitsisin moduulisohvan?

Moduulisohva on yhtä käytännöllinen kuin tyylikäskin. Oikea unelmayhdistelmä olohuoneeseesi. Lisäksi kaikissa valtavan valikoimamme moduulisohvissa on erittäin miellyttävä istua. Valitsemalla moduulisohvan saat samalla vapauden muuttaa sohvaa ja sen kokoa tarpeiden ja toiveiden mukaan niin usein kuin haluat. Moduulisohvan etu tavalliseen sohvaan verrattuna on se, että rahaa säästyy, kun uuden elämäntilanteen tai tarpeen ilmetessä ei sohvaa tarvitse vaihtaa kokonaan, vaan sen päivittäminen riittää.    
 

Moduulisohva - useita vaihtoehtoja

Miten moduulisohva tulisi suunnitella ja kasata? Sohvan voi toteuttaa monella tapaa, joten ole rohkeasti kekseliäs, kun valitset osia täydelliseen sohvakokonaisuuteesi. Tarvitsetko kookkaan sohvan, jossa on paljon istuintilaa? Moduulisohvaan voi tarvittaessa ostaa lisää yksittäisiä moduuleja, jotta istuintilaa saa halutun määrän. Oletko ajatellut laajentaa sohvaryhmää yksittäisellä sohvalla, nojatuolilla tai rahilla? Kookkaan moduulisohvan osat on helppo halutessa järjestää esimerkiksi kahdeksi pienemmäksi sohvaksi. Yhdistämällä yksittäisen sohvamoduulin rahiin saat aikaan mukavan divaanin. Ehkä haluat muuttaa kulmasohvasidivaanisohvaksi. Se käy helposti lisäämällä rahi sohvan toiseen päähän. Unelmoitko ihanasta oleskelupaikasta olohuoneessa? Sellaisen voit rakentaa hetkessä yhdistämällä kaksi sohvamoduulia ja asettamalla niiden molempien eteen rahit. Riippumatta siitä, mitkä ovat ajatuksesi kotisi suhteen juuri nyt, lupaamme, että löydät täydellisen ratkaisun sohvaryhmäksi moduulisohvistamme.

 

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja