Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 146 tuotteesta
1
...
7

Suositut suodattimet

Nahkasohvat kestävät aikaa ja kulutusta. Voi oikeastaan sanoa, että nahka paranee käytön myötä. Täysin aidon nahkan ohella sohvien verhoilussa käytetään paljon nahka-keinonahka-yhdistelmää sekä keinonahkaa. Keinonahka on edullisempi valinta, mutta materiaalina myös kestävä. Valikoimiemme nahkasohvista isossa osassa on käytetty materiaalina ns. bonded-nahkaa. Bonded-nahka valmistetaan kierrätetystä nahkasta ja se vastaa ominaisuuksiltaan aitoa nahkaa. Nahkasohva on oiva valinta sinulle, jos arvostat helppohoitoisuutta. Samoin allergioista kärsiville pölyämätön nahka on usein se ainoa oikea valinta. Sekä keinonahka-, että aito nahkasohva ovat helppoja pitää puhtaina imuroimalla ja pyyhkimällä. Molemmille materiaaleille löytyy myös omat puhdistus- ja hoitotuotteet. Valikoimissamme on runsaasti erityylisiä, erikokoisia ja erivärisiä nahkasohvia. Nahkasohva antaa tilaan kuin tilaan selkeyttä ja linjakkuutta.

Nahkasohvat vaativat hoitoa

 • Sopivatko nahkasohvat käyttötarkoitukseesi?

  Nahkasohvat ovat monelle se ainoa oikea sohvatyyppi. Ennen nahkasohvan ostamista on kuitenkin pohdittava tarkkaan, millaiseen käyttöön nahkasohvasi on tulossa. Nahkasohva on huoleton valinta, jos sinulla on pieniä lapsia, sillä nahkasohvasta pienten tahmatassujen jäljet on vaivatonta pyyhkiä pois. Samoin karvaisten lemmikkieläinten karvat on helppoa imuroida nahkaisilta pinnoilta. Toisaalta villin lemmikin raisut leikit saattavat näkyä nahkassa. Nahkasohvan ostamista miettiessäsi sinun kannattaa tarkastella myös kodin muuta sisustusta. Samoin on hyvä pohtia tarkemmin oman kodin mittasuhteita. Kulmasohva säästää tilaa ja sen myötä saat kotiisi runsaasti mukavaa istumatilaa. Divaanisohva puolestaan tuo kotiin pehmeyttä ja tiettyä ylellisyyden tuntua. 2-istuttava sohva sopii pieneenkin olohuoneeseen tuomaan tyyliä. Hankkimalla nahkasohvat netistä, voit tutustua etukäteen rauhassa niiden ominaisuuksiin ja mittasuhteisiin.
 • Nahkaa vai keinonahkaa?

  Nahkasohvat voidaan luokitella niissä käytetyn materiaalin perusteella eri ryhmiin. Luonnollisinta ja samalla pehmeintä nahkaa on aniliini. Semianiliininahassa pinta on käsitelty ohuesti lakalla ja pigmentillä, jolloin siitä on saatu kestävämpää. Kestävimmässä nahkatyypissä on useita lakka- ja pigmenttikerroksia, joten se on edellisiä nahkatyyppejä huolettomampaa käyttää. Aidon nahan ohella nahkasohvissa suosittuja ovat keinonahka-nahka-yhdistelmät. Tällöin sohvan taustat ja sivut ovat yleensä keinonahkaa ja istuinosat nahkaa. Tällä ratkaisulla sohvan hintaa on saatu edullisemmaksi. Myös täysin keinonahkainen sohva on hyvä valinta. Nykyiset keinonahkamateriaalit näyttävät ja tuntuvat nahkalta ja ovat myös kestäviä. Usein keinonahkamateriaalia ei pysty erottamaan aidosta nahkasta kuin tuoksun perusteella. Hinnaltaan edullisempi keinonahkasohva on jopa kestävämpi ja helppohoitoisempi kuin pehmeästä nahkasta valmistettu sohva.
 • Onko nahkasohva ekologinen valinta?

  Nahkasohvat kestävät myös ekologisen tarkastelun. Vahvana materiaalina nahka kestää kulutusta ja sen elinkaari on siten pitkä. Voidaan ajatella, että välillisesti nahkasohvan osto vähentää kulutusta. Samoin suosittu bonded-nahka on ekologinen valinta, sillä se valmistetaan kierrätetystä nahkasta. Kierrätetyn nahkan käyttö vähentää eläinten kasvattamista nahkan tuottoon. Usein nahka saadaan onneksi muutoinkin ikään kuin tuotantoeläintalouden sivutuotteena. Nahkan ekologista ominaisuutta lisää sekin, että kyse on biologisesta tuotteesta, joka hajoaa luonnollisesti. Myös keinonahkasohvat ovat käyttöiältään pitkäikäisiä ja siten ekologinen valinta. Nykyisin myös huonekalujen tuotannossa noudatetaan entistä enemmän kestävän kehityksen periaatteita. Nahkan ja keinonahkan valmistuksessa käytettävät aineet ovat entistä ympäristöystävällisempiä. Jos haluat panostaa ekologisuuteen sohvavalinnassa, on nahkasohva varmasti hyvä valinta.
 • Uskallanko hankkia nahkasohvan netistä?

  Kiireisillä ihmisillä ei ole juurikaan aikaa kiertää huonekalukaupoissa vertailemassa sohvia ja niiden ominaisuuksia. Onneksi sohvakauppa onnistuu myös netissä, jossa meillä on esillä kaikki mahdolliset myynnissä olevat mallit. Lisäksi useat nahkasohvat löytyvät meillä varastotuotteena, joten voit saada unelmasohvasi kotiin jo viikon kuluttua tilauksesta. Netissä voit tutustua tuotteisiimme rauhassa. Tehtyäsi ostopäätöksen tarvitset vain pankkitunnukset tai pankkikortin ja tietenkin sen toimivan nettiyhteyden. Toimitamme ostamasi nahkasohvan luotettavasti kotiovellesi. Lisäksi voit palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä vastaanotettuasi sen, jos et ole tyytyväinen ostokseesi. Luonnollisesti meillä on tarjolla sinulle useita erilaisia maksuvaihtoehtoja ja voit maksaa unelmasohvasi muun muassa erissä.