L-Vuodesohva Mered Vasen

Vaaleanharmaa

-6%
Tuotenumero: 582033
Tee valinta
Harmaa+ 0,00 €
Tummanharmaa+ 0,00 €
Ruskea+ 0,00 €
Sininen+ 0,00 €
Valitse värin nimi
Valitse oheistuotteet
Määrä
1

Tekniset tiedot

Materiaali
MateriaaliTekstiili
Yleistä
SarjaGarland
Värin nimiHarmaa
Väri
ToimintoVuode
TyyliAjaton
Kankaan nimiIdalia 5
UlkonäköKangas

TuotetiedotNäytä oheistuotteet

Mered on käytännöllinen ja ajaton L-vuodesohva, jossa on näppärää säilytystilaa peitteille ja tyynyille. Reilulla ja kutsuvalla sohvalla on tilaa koko perheelle. Sohvan saa muutettua helposti ja nopeasti vierasvuoteeksi.

Sohvan piiloon jäävät osat, tyynyjen taustat ja ulosvedettävä vuodeosa on verhoiltu ohuemmalla kankaalla, joka poikkeaa väriltään ja rakenteeltaan sohvan muusta verhoilusta.

Materiaali ja hoito

  • Sohva on verhoiltu kestävällä huonekalukankaalla. Pidä kalusteista hyvää huolta, niin niistä on iloa vuosiksi eteenpäin! Tekstiilisuojalla ja puhdistusaineella voit sekä suojata että puhdistaa kalusteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Mered sarjaan kuuluu edullisia sohvia, jotka ovat tyyliltään skandinaavisen yksinkertaisia, ja sopivat näin erinomaisesti pohjoismaiseen kotiin. Tyyliltään selkeät sohvat ovat ajattomia ja helppoja yhdistää kodin muuhun sisustukseen. Sohvia on saatavana eri kokoisina, erilaisilla ja erivärisillä kankailla verhoiltuina. Valitse juuri sinun kotiisi sopiva sohva ja väri.

Tarvitsetko apua?

Soita meille 09 42454200

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00