categoryTopBlock
Sohva

Vuodesohva

1 033tuotetta
ALE

Sohva on yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista. Fiksuista ja näppäristä ratkaisuista pitävälle vuodesohva on erinomainen vaihtoehto. Kodin1:llä on suuri valikoima vuodesohvia usean värisenä, myös materiaalivaihtoehtoja on monia. Vuodesohva on käytännöllinen vaihtoehto perinteiselle sohvalle, sillä vuodesohva on helposti muutettavissa vuoteeksi, ja päinvastoin. Hyvä vuodesohva näyttää tavalliselta sohvalta, joten sohvan ulkonäön suhteen ei tarvitse tehdä kompromisseja: Kodin1:n valikoimasta löytyy sopiva sohva jokaiseen makuun ja tyyliin! 

Kodin1:llä on valtava valikoima erilaisia vuodesohvia. Vuodesohva divaanilla on erinomainen vaihtoehto silloin, kun tarvitaan reilusti istuintilaa sekä vuodetta. Tilavat divaanivuodesohvat ja kulmavuodesohvat ovat suosituimpia mallejamme. Hieman pienemmässä kodissa, jossa ei ole erikseen makuuhuonetta, voi sängyn korvata kokonaan vuodesohvalla. Levitettävien sohvien laadukkaat vuoteet takaavat hyvät yöunet, joten niissä voi nukkua levollisesti ja hyvin vaikka ihan joka yö. Vuodesohvalla nukkuminen ei siis ole mikään huono vaihtoehto, vaan käytännöllinen ja näppärä ratkaisu. 

Valikoimassamme on edullisia vuodesohvia, jotka sopivat hyvin vierashuoneeseen tai pieneen olohuoneeseen. Pienien ja näppärien sohvien valikoimasta löytyy esimerkiksi perinteinen kahdenistuttava vuodesohva, joka muuntuu kädenkäänteessä mukavaksi parivuoteeksi. Modernien ja klassisten mallien valikoimista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun ja sisustustyyliin. Moderniin sisustustyyliin istuu erinomaisesti esimerkiksi keinonahalla (PU) verhoiltu vuodesohva. 

Parhaan vaihtoehdon löytäminen

Vuodesohva on erinomainen vaihtoehto, asuit sitten yksin tai isommalla porukalla, ja yöpyviä vieraita käy usein kylässä. Vuodesohvalle voi sijata vuoteen niin illanistujaisten osanottajille kuin lasten yökylässä oleville ystävillekin. Yövieraiden majoitus helpottuu, kun jokaiselle löytyy laadukas ja miellyttävä nukkumapaikka.

Jos tilanpuute on ongelma, voi vuodesohva tarjota useita käytännöllisiä ratkaisuja. Pieneen tilaan kannattaa hankkia monikäyttöisiä huonekaluja, kuten vuodesohva, jossa on säilytystilaa. Ylimääräiset vuodevaatteet ja muut tarvikkeet on helppo säilyttää sohvan istuimen alla olevassa tilassa. Tällöin myös vuoteen sijaaminen käy helposti ja nopeasti. 

Mukava ja tyylikäs vuodesohva

Vuodesohva kannattaa valita omaan makuun ja kodin sisustustyyliin sopivaksi. Sopiva sohva helpottaa arkea täyttämällä tarpeita sekä ulkonäön että toiminnallisuudenkin suhteen. Kannattaa valita vuodesohva, jossa on miellyttävä nukkua niin yksittäinen yö kuin pidempikin aika, jopa jatkuvasti. Lisää makuumukavuutta saa asettamalla vuodesohvan vuoteen päälle sijauspatjan, joka on helppo säilyttää vaikkapa säilytystilallisen sohvan istuimen alla.

Kodin1:n vuodesohvat ovat laadukkaita. Ne on valmistettu tutkituista ja testatuista materiaaleista viimeisimpien valmistusmenetelmien mukaisesti. Tyylikkäiden verhoilukankaiden kulutuksenkestävyys on ilmoitettu Martindale-arvolla. Mitä korkeampi tuo arvo on, sitä kestävämpi kangas on. Kotikäyttöön tarkoitettujen kankaiden Martindale-arvon suositus on vähintään 15 000, mutta Kodin1:n valikoimassa olevien sohvien Martindale-arvot ovat tuota korkeampia. Laadukkaasta sohvasta on iloa vuosiksi eteenpäin. 

Avattava vai levitettävä vuodesohva?

Avattavassa vuodesohvassa vuodemekanismi sijaitsee usein sohvan istuimen alla, josta se rullataan esiin. Avattavat vuodesohvat ovat usein ulkonäöltään perinteisen näköisiä sohvia. Useimpien avattavien vuodesohvien runko on kevytrakenteinen, joten vuodetta suositellaan käytettäväksi vain satunnaiseen käyttöön. 

Levitettävässä vuodesohvassa vuode sijoittuu usein sohvan pitkittäissuuntaan, ja avautuu käyttöön sohvan alta. Tällaisten sohvien lisävuoteessa on usein jousitus, joten vuode soveltuu hyvin jatkuvaankin käyttöön. Tämä vuodesohvatyyppi vie levitettynä usein vähemmän lattiatilaa kuin avattava vuodesohva. 

Vuodesohva sisustuksessa

Vuodesohva viimeistelee minkä tahansa tilan sisustuksen. Lisää kutsuvuutta, kodikkuutta ja väriä saat lisäämällä sohvalle koristetyynyjä ja -peittoja. Kehystä ja yhdistä sohva ja mahdollinen sohvapöytä selkeäksi ryhmäksi suurella matolla. Sisustuksen kruunaa kaunis ja näyttävä pussilakanasetti, joka takaa ihanat unet ja virkistävän levon. Kodin1:ltä löydät kaiken kauniiseen sisustukseen ja mukaviin yöuniin tarvittavan! Tutustu sisustustuotevalikoimaamme.

Edulliset vuodesohvat netistä

Kodin1:n verkkokaupasta voit ostaa laadukkaat ja tyylikkäät vuodesohvat edullisesti. Saat laatua koko rahalla! Tarjoamme sohvillemme aina 12 vuoden takuun, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet. Toimitamme tilaukset luotettavasti edullisella rahdilla. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Vuodekoko
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
ALE
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
ALE