Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 14 tuotetta 14 tuotteesta

Futon on täydellinen ratkaisu niille, joilla on rajoitetusti tilaa. Se toimii sekä sohvana että sänkynä, joten se on ihanteellinen niille, jotka haluavat sisustaa fiksusti ja tyylikkäästi. Selaa laajaa valikoimaamme ja tilaa sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopiva futon.

Mikä on futon?

Futon-patjat ovat olleet käytössä jo 2000 vuotta, ja ne ovat peräisin Japanista. Viime vuosina patjasta on tullut yhä suositumpi kaikkialla maailmassa. Se on monipuolinen patja, ja hyvien terveysvaikutustensa ansiosta se sopii kaikenlaisiin koteihin.

Voinko ostaa futon-sohvan?

Ruotsissa ja muissa Länsi-Euroopan maissa myydään yleensä erilaista futonia, joka muistuttaa enemmän sohvaa. Tämän tyyppisen sohvan etuna on, että se voidaan helposti muuntaa sängyksi. Siksi se sopii erinomaisesti pienempiin koteihin tai vierashuoneeseen yöpyville vieraille.

Mitkä ovat futonpatjan edut?

Futonin valinnassa on monia etuja. Futonpatjojen puuvilla mukautuu kehoosi ja tarjoaa hyvän nukkumismukavuuden. Se on myös valmistettu luonnonmateriaaleista, ja se sopii selkävaivoista kärsiville ja allergikoille. Kangas on myös kestävää ja sopii erinomaisesti niille, joilla on lapsia tai lemmikkejä.