Missing translation for header.skipToContent

Tilaa ennen 10/6 toimitusta ennen juhannusta!*

Päättyy:

KampanjassaSäkkirahi

227 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 227 tuotteesta
1
...
10

Sisusta kotisi mukavilla ja monikäyttöisillä säkkiraheilla. Käytännölliset ja kauniit säkkirahit ovat erinomaisia niin huonekaluina kuin sisustuksellisina yksityiskohtina. Ne toimivat niin lisäistuimena, jalkatukena tai vaikkapa pehmeänä sivupöytänä, jolle voi asettaa tarjottimen – säkkirahia voi käyttää lukemattomilla tavoilla. Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman edullisia säkkiraheja. On eri värejä, eri materiaaleja, eri kokoja ja eri tyylejä. Tule tutustumaan jo tänään!

Trendikäs ja tyylikäs säkkirahi

Viimeistele kotisi sisustus mukavalla ja trendikkäällä säkkirahilla. Tätä monikäyttöistä istuinkalustetta voi käyttää monella tapaa niin olohuoneessa kuin muissakin kodin tiloissa. Se sopii myös vaate- tai pukeutumishuoneeseen. Kodin1:ltä löydät kaikkiin tiloihin ja sisustustyyleihin sopivat säkkirahit. Yksinkertaista ja tyylikästä tai näyttävää ja värikästä – meillä on säkkirahi niin elegantille, trenditietoiselle kuin leikkisällekin sisustajalle. Valitse suosikkisi eri malli-, koko- ja värivaihtoehdoista. Jännittävän värinen tai muotoinen säkkirahi saa koko tilan sisustuksen ja tunnelman muuttumaan! Käytä säkkirahia jalkarahina, sohvapöytänä tai somista se torkkupeitolla. Kooltaan pienempää säkkirahia on näppärä säilyttää vaikka sohvapöydän alla ja ottaa se esille aina tarvittaessa.

Tyyliä väri-, materiaali- ja muotovalinnoilla

Jokaisessa kodissa ja huoneessa on ainutlaatuinen tyylinsä. Me Kodin1:llä haluamme, että löydät meiltä aina monia omaan tyyliisi ja kotiisi sopivia vaihtoehtoja. Siksi meillä on myynnissä laaja valikoima erityylisiä säkkirahejakin. Upea keinonahalla verhoiltu säkkirahi on tyylikäs kaluste, joka sopii niin klassiseen kuin moderniinkin kotiin. Kaunis sametilla verhoiltu säkkirahi on yhtä mukava kuin kauniskin, ja se sopii loistavasti useimpiin sisustustyyleihin. Luonnollisesti myös sellaiset materiaalit kuin polyesteri, luonnonkuidut ja puuvilla sopivat moniin tyyleihin. Valikoimassamme olevat säkkirahit on valmistettu mukavista materiaaleista, jotka ovat niin laadukkaita kuin tyylikkäitäkin. Valitse kotiisi vaikkapa pyöreä, soikea, kuution tai suorakaiteen muotoinen säkkirahi. Värivaihtoehtoja löytyy vaikka kuinka paljon. Neutraalit värit, kuten valkoinen, beige, harmaa ja musta ovat helppoja yhdistää sisustuksen muihin väreihin. Mutta muista myös, että voimakkaan värinen säkkirahi voi antaa huoneelle täysin uuden ja mielenkiintoisen ilmeen!

Eloisia ja leikkisiä kuoseja ja kuviota

Värikkäät kuosit ja kuviota ovat enenevissä määrin osa suomalaiskotien sisustusta. Jännittävästi kuvioitu säkkirahi on tyylikäs, ja se antaa huoneen ilmeelle energiaruiskeen. Uskalla leikitellä väreillä ja kuoseilla, ja anna niillä kodillesi leikkisä ilme! Valikoimastamme löydät erilaisilla materiaaleilla ja kuvioilla verhoiltuja säkkiraheja. Mitä pitäisit raidallisesta, pilkullisesta, punotusta tai romanttisen kukkakuvioisesta rahista? Meillä on monivärisiä, kuviollisia säkkiraheja, jotka sopivat niin olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin. Niitä rakastaa koko perhe!