categoryTopBlock
Kodintekstiilit

Keittiötekstiilit

139tuotetta
Kampanja
Suositut suodatukset

Käytännöllisyytensä lisäksi keittiötekstiilit ovat sisustuselementtejä, joilla luot keittiöösi persoonallisen tyylin. Valitsemalla keittiöön haluamasi värisiä ja tyylisiä tekstiilejä, luot tilasta viihtyisän, inspiroivan ja luovan. Tutustu kauniiden keittiötekstiilien valikoimaan ja tilaa ne, joista pidät eniten.

Mitä keittiötekstiilejä Kodin1:llä on?

Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman kauniita tekstiilejä keittiöön. Meillä on pöytäliinoja, keittiöpyyhkeitä, kaitaliinoja, tabletteja, patalappuja ja esiliinoja. Lisää keittiön viihtyisyyttä ihastuttavilla keittiötekstiileillä.

Mitä keittiötekstiilejä keittiöön tarvitsee?

Kaikki keittiöt tarvitsevat keittiöpyyhkeet. Pyyhkeillä voit kuivata kätesi, astiat ja keittiötason. Toisin sanoen keittiöpyyhkeillä on monia käyttötarkoituksia. Keittiössä on hyvä olla myös patalappuja ja patakintaita, jotta saat suojattua itsesi kuumilta esineiltä ja pinnoilta. Tutustu eri malleihin ja materiaaleihin ja valitse omaan keittiöösi sopivat tekstiilit.

Minkä väriset keittiötekstiilit pitäisi valita?

Valitse väri, joka sopii keittiöösi ja näyttää mielestäsi parhaalta. Voit tilata erivärisiä tekstiilejä ja yhdistellä niitä makusi ja mielialasi mukaan mukaan. Voit vaihdella keittiötekstiilejä myös vuodenaikojen ja juhlien mukaan.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja