categoryTopBlock
Lasten tekstiilit

Lastenhuoneen matot

1 866tuotetta
Kampanja
Suositut suodatukset

Lastenhuoneen sisustuksen tulisi olla kodikas, viihtyisiä ja leikkiin innostava. Lastenmatto ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan se on samalla muun sisustuksen kokoava yksityiskohta, joka tekee huoneesta samalla mukavamman paikan leikkiä. Lastenhuoneet voivat olla ulkonäöltään ja tyyliltään hyvinkin erilaisia, eri teemoin sisustettuja. Siksi valikoimassamme onkin paljon erilaisia lastenhuoneen mattoja. Verkkokaupastamme löydät neliön ja suorakaiteen muotoisten mattojen lisäksi myös pyöreitä lastenmattoja. Väri- ja kokovaihtoehtoja on runsaasti. Matoissa on erilaisia kuvioita, kuten eläimiä, Disney-hahmoja, autoratoja ja kaikkea muuta leikkiin inspiroivaa. Valikoimassamme on lastenhuoneeseen sopivia mattoja, jotka ovat väreiltään ja kuvioiltaan tyylikkäitä ja hienostuneita.

Viimeistele lastenhuoneen sisustus matolla

Lastenhuoneen sisustaminen on yksi odotusajan hauskimpia tehtäviä. On paljon ajateltavaa ja on tehtävä monia valintoja. Lastenhuoneen maton valitsemisesta on hyvä aloittaa. Maton mukaan on sitten helppo valita huoneen kalusteet ja niihin sopivat sisustustuotteet. Lastenmatto on tärkeä sisustuksen yksityiskohta, joka viimeistelee ja yhdistää huoneen koko sisustuksen. Lastenmatto yhdistää eri värit ja muodot toisiinsa mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Matolla lastenhuoneeseen saa ainutlaatuisen ilmeen ja kodikkaan tunnelman. Matto antaa ilmeen koko tilalle. Lattia on useimmille lapsille paras ja luonnollisin paikka leikkiä. Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen matto tekee leikkimisestä entistä mukavampaa. Matto ei ole pelkästään tyylikäs sisustuselementti, vaan suojaa lattiaa kolhuilta ja vaimentaa ääntä. Maton hankkimista puoltaa useat eri seikat. Kodin1:ltä löydät valtavan valikoiman lastenhuoneeseen sopivia mattoja edullisesti. Tule tutustumaan ja osta ihana ja värikäs matto lastenhuoneeseen jo tänään. 

Lastenhuoneeseen tarvitaan kiva, lämmin ja mukava matto, sillä lapset pitävät lattialla leikkimisestä. Lastenhuonematto saa mielellään olla lyhytnukkainen, jotta sen päällä voi myös rakentaa vaikkapa legoilla ja palikoilla. Lastenhuoneen matot ovat yleensä hyvinkin värikkäitä. Ne inspiroivat lasta luomaan erilaisia hauskoja ja mielikuvitusta kehittäviä leikkejä. Valikoimasta löytyy edulliseen hintaan esimerkiksi automattoja sekä prinsessamattoja lapsen oman mieltymyksen mukaan. Laadukkaat yksiväriset mattomme antavat huoneelle rauhallisen ja harmonisen ilmeen, jota voi täydentää värikkäämmällä sisustuksella. Meiltä tilaat helposti sekä suuret että pienet matot lastesi iloksi. Iso ja lämmin matto tekee lasten lattialeikit hauskoiksi ja miellyttäviksi. Mattojen materiaalit ovat helppohoitoisia sekä kestäviä, joten matot ovat myös pitkäikäisiä.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Aihe
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja