Missing translation for header.skipToContent

Lastenhuoneen matto

31 tuotetta
Näyttää 24 tuotetta 31 tuotteesta
12

Lasten matto on erinomainen lisä täydentämään lastenhuoneen sisustusta. Meiltä Kodin1:ltä löydät kaikenlaisia lastenmattoja, erivärisiä, -kokoisia ja -kuvioisia edullisesti. Matolla lapsen on mukana leikkiä, mutta pehmeä matto tuntuu ihanalta myös varpaiden alla. Tervetuloa tutustumaan suureen mattovalikoimaamme ja tilaamaan uusi ja edullinen lastenmatto Kodin1:n netistä jo tänään.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

  • Onko Kodin1:n netissä edullisia lastenmattoja?

    Kyllä, tietysti! Haluamme, että kaikilla lapsilla on mahdollisuus saada hauska ja tyylikäs lastenmatto lastenhuoneeseen tai leikkitilaan. Siksi meillä onkin laaja valikoima eriaiheisia lastenmattoja. Valikoimaamme kuuluu klassisia liikennemattoja, eläinaiheisia mattoja ja mattoja, jossa on hauskoja kuvioita ja iloisia värejä. Löydät meiltä myös pyöreät ja kulmikkaat lastenmatot. Löydät siis sopivan maton joka tilaan.
  • Miten käytän lastenmattoa sisustuksessa?

    Lastenhuoneen sisustamisessa matto ei ole vain mukava yksityiskohta, vaan se on myös käytännöllinen lisä huoneeseen. Lapselle on tärkeää, että leikkitila on kodikas ja viihtyisä, tila, jossa on mahdollista olla myös luova. Matot tarjoavat oivan leikkialustan, mutta ne myös vaimentavat ääniä, joten lelujen kolina ja räminä vähenee. Matto suojaa lattiaa kulumiselta. Toisin sanoen tyylikkäällä matolla on myös käytännöllinen puolensa.
  • Miten suuri lastenmatto minun kannattaa ostaa?

    Jokainen lastenhuone näyttää erilaiselta. Siksi olemmekin koonneet valikoimaamme paljon erikokoisia ja -näköisiä lastenmattoja. Jos lastenhuone on pieni, sinne sopii kooltaan hieman pienempi ja muodoltaan kenties pyöreä lastenmatto. Erittäin tilavaan huoneeseen voi hankkia vaikka useampia, aiheeltaan toisistaan poikkeavia mattoja. Matto lisää huoneen viihtyisyyttä ja antaa kodikasta tunnelmaa sekä ideoita leikkeihin.