Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 14 tuotetta 14 tuotteesta
Kodin1:ltä löydät paljon erilaisia lastenverhoja, jotka auttavat tekemään lastenhuoneesta viihtyisän ja kotoisan. Valitse värikkäät, mielikuvitukselliset ja klassiset lastenverhot Kodin1:n verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan suureen valikoimaamme!

  • Miten sisustan lastenverhoilla?

    Lastenhuoneenkin sisustuksessa on mukava sovittaa värejä yhteen niin kuin muuallakin kodissa. Kauniisti kuvioiduilla ja kauniin värisillä verhoilla saat lastenhuoneeseen kodikkuutta. Ehkäpä lapsesi haluaa huoneeseensa verhot, joissa on mielikuvituksellisia kuvioita? Tai onko huoneessa parvisänky, jonka voi somistaa verhoilla? Kodin1:ltä löydät jokaiseen lastenhuoneeseen sopivat verhot.
  • Millaiset lastenverhot minun pitäisi valita?

    Se riippuu siitä, mitä olet etsimässä. Haluatko lastenhuoneeseen enemmän elämää? Silloin sinne voisi sopia leikkisät ja värikkäät verhot. Sinun kannattaa kysyä lapseltasi hänen lempivärejään ja -kuvioitaan, ja valita verhot niiden mukaan.
  • Millaisia lastenverhoja Kodin1:n valikoimassa on?

    Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman erilaisia ja edullisia lastenverhoja. Meillä on erivärisiä, -kuvioisia ja -aiheisia verhoja. Etsit sitten värikkäitä tai klassisia verhoja lastenhuoneeseen, löydät ne Kodin1:ltä. Tule ostoksille, meillä on verhoja kaikenikäisille.