Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 120 tuotteesta
1
...
5

Suositut suodattimet

Muovimatto on suosittu lattiamateriaali monissa kodeissa ja julkisissa tiloissa. Se on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, joka sopii hyvin esimerkiksi keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja lasten leikkihuoneisiin. Muovimatto on myös erittäin edullinen vaihtoehto muihin lattiamateriaaleihin verrattuna. Sen asentaminen on helppoa, ja se on saatavilla monissa eri väreissä ja kuoseissa. Muovimatto on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä monet valmistajat käyttävät kierrätettyjä materiaaleja tuotteidensa valmistuksessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä muovimatoista

  • Mitä muovimaton alle?

    Ennen muovimaton asentamista lattialle tulee asentaa kosteussulku. Kosteussulku estää kosteuden imeytymisen lattiarakenteisiin ja suojaa näin ollen lattiaa kosteusvaurioilta. Kosteussulun päälle voidaan asentaa esimerkiksi vaneri tai tasoitekerros, jonka päälle muovimatto asennetaan.
  • Miten asennetaan muovimatto?

    Ennen asennuksen aloittamista, varmista että lattia on puhdas ja tasainen. Tarvittaessa hio ja tasoita lattia. Aloita muovimaton asennus huoneen keskeltä. Levitä liimaa pienelle alueelle kerrallaan ja aseta muovimatto liiman päälle. Käytä lastaa tai telaa, jotta saat muovimaton kunnolla kiinni lattiaan. Toista tätä kunnes olet asentanut koko muovimaton. Viimeistele asennus leikkaamalla ylimääräinen muovimatto pois reunasta ja päättele saumat tarvittaessa.
  • Millä muovimatto puhtaaksi?

    Voit puhdistaa muovimaton esimerkiksi sekoittamalla mäntysuovan ja veden suhteessa 1:10 ja pyyhkimällä seoksella mattoa. Huuhtele lopuksi matto vedellä ja anna sen kuivua hyvin ennen käyttöä. Voit myös käyttää yleispuhdistusainetta ja lämmintä vettä, mutta varmista ensin, että puhdistusaine sopii muovimatoille.