Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 6730 tuotteesta
1
...
281

Suositut suodattimet

Osta tyylikkäät ja edulliset matot meiltä. Löydät hyvälaatuisia mattoja kotisi jokaiseen huoneeseen helposti netistä ostamalla. Pysähdy miettimään, millaisen maton juuri sinä tarvitset. Valikoimamme on todella kattava, joten haluamasi matto löytyy varmasti. Mieti myös, minkälaisia asioita matolta haluat. Huoneen koko on yksi tärkeä tekijä. Isompaan tilaan kannattaa ostaa vakiokokoisia mattoja vaikkapa kaksi rinnakkain. Pienempiä mattoja on helpompi siirrellä kuin yhtä isoa ja tuulettaa kesäisin ulkona. Sisustuspuhurin iskiessä on mattojen kuvioilla, tyyleillä ja väreillä helppoa innostua tarvittaessa suunnittelemaan myös muuta kodin sisustusta. Kaikkia mattoja ei luonnollisesti saa mittatilauskoossa, mutta monien isojen mattojen vakiokoko 2 x 3 metriä riittää useimpiin suomalaisiin, keskikokoisiin huoneisiin.

Matot kruunaavat sisustuksen

 • Minne sijoittaa uudet matot?

  Maton lopullisen sijoituspaikan päättää aina käyttäjä, eli sinä itse. Suomalaisissa kodeissa on yleensä tapana sijoittaa matot lähelle sohvaa. Tyylejä on monia, joten jokainen sisustaa tietenkin oman tyylinsä mukaisesti. Monet ovat sitä mieltä, että matto ei voi koskaan olla liian suuri. Monet vaihtelevat mattoa tai maton sijoituspaikkaa vuodenaikojen tai juhlapyhien mukaan. Useimpien sisustussuunnittelijoiden mielestä maton tarkoitus on olla sisustusryhmän kokoava ja tärkeä elementti. Matto ei saisi koskaan olla pieni läntti keskellä huonetta. Sanotaan, että huoneen yleisilmeestä tulee rauhallinen, kun matto on tarpeeksi iso. Usein mietitään myös, että pitääkö ruokapöydän alle laittaa matto vai voiko sen jättää kokonaan pois. Nämä ovat jälleen makuasioita, mutta hyvänä sääntönä voi pitää, että tuolin jalkojen pitää mahtua maton päälle myös silloin, kun tuoli vedetään istuessa ulos pöydän alta. Säästä aikaa ja säästä rahaa. Osta matot netistä. Meiltä saat matot jokaiseen tyyliin suoraan kotiisi toimitettuina.
 • Miten löydän sopivan maton?

  Mattojen osto meiltä on helppoa. Matot tuovat huoneeseen ilmettä ja ovat yleensä ensimmäinen asia, joka huomataan. Verkossa ostamisen hyötyjä on paljon ja maton ostaminen meiltä on riskitöntä, mukavaa ja nopeaa. Edulliset matot löytyvät laajasta ja näyttävästä valikoimastamme. Mattomme kuvataan tarkasti, jotta pystyt näkemään pienimmätkin yksityiskohdat helposti. Tutustu rauhassa mattoihin kotonasi ja leikittele mielessäsi uudella sisustuksella. Meillä kaikki sujuu nopeasti ystävällisyyttä unohtamatta. Voit etsiä mattoja pikavalinnalla värin ja tyypin mukaan. Tutustu kampanjatarjouksiimme ja suosituimpiin mattoihimme. Ehkä haluat sisustaa kaikki huoneesi kerralla. Siinä tapauksessa löydät meiltä mattoja kaikkiin kotisi tiloihin vaivattomasti. Kaikki on tehty sinulle mukavaksi ja helpoksi, sillä valitsemasi tuotteet toimitetaan sinulle suoraan kotiovellesi.
 • Onko laadukas matto aina kallis?

  Laadukas matto ei tarkoita, että sinun pitäisi ostaa juuri se kallein tarjolla oleva matto. Laadukas matto on yksinkertaistettuna hyvä matto. Kaikki mattomme ovat laadukkaita. Valikoimamme on kattava ja meiltä löytyy matto kaikkiin talouksiin ja kaikenikäisille kuluttajille. Meillä on nuorekkaita mattoja upeissa hehkuvissa väreissä, joista voit valita maton oman tarpeesi mukaan. Haluatko huoneeseesi upean piristyksen vai haluatko uusia huoneidesi ilmeen kokonaan? Osta matto netistä. Vaivattomampaa konstia uuteen ilmeeseen ja sisustamiseen saa hakea. Päästä koko luovuutesi valloilleen ja ryhdy sisustamaan. Mieti, miten matot sopivat jo kotonasi olevaan muuhun sisustukseen, koska matto huomataan yleensä aina ensin. Nauti väreistä ja tyyleistä ja valitse itsellesi juuri omannäköisesi matto.
 • Saapuuko matto siistinä perille?

  Olemme nopeita ja luotettavia ja meidän laatukriteerimme ovat aina korkeat. Ostamasi tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi ja sinulla on täysi 14 päivän palautusoikeus, jos et ole tuotteeseen tyytyväinen tai haluat vaihtaa ostamasi tuotteen toiseen. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin ja palvelee sinua ammattitaidolla kaikkeen tilaukseen, toimitukseen ja mahdolliseen reklamaatioon liittyvissä asioissa. Ota meihin siis tarvittaessa rohkeasti yhteyttä. Netti on myös tulevaisuuden mukava ostopaikka ja olemme tehneet kaiken helpoksi ja mukavaksi sinua varten. Ollessasi tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme suosittele meitä myös ystävillesi. Hankkiessasi laadukkaat matot huoneeseesi on tilaisuus ajatella myös muuta kokonaisuutta. Tutustu rohkeasti valikoimaamme, ihastu tuotteisiimme ja tee tilauksesi. Palvelemme sinua ammattitaidolla.
 • Milloin matto kannattaa ostaa?

  Osta matto silloin, kun sellaisen tarvitset tai haluat vaihtelua kotiisi. Kun sisustat ja muutat huoneesi ilmettä, muista, että matot ovat tärkeä osa huoneen kokonaisuutta. Mattojen tulee sopia yhteen muun kalustuksen kanssa. Valikoimastamme löytyy värejä, tyylejä ja materiaaleja laidasta laitaan. Olohuoneen matto on yleensä se, jonka tyyliä mietitään eniten. Olohuoneessa vietetään paljon aikaa ja sinne kutsutaan myös vieraita. Esimerkiksi aito villamatto on loistava valinta olohuoneeseen. Villamatto on mukavan pehmeä ja pysyy kauniina pitkään. Suomen oloissa kynnysmatto on lähes ehdoton varsinkin syksyisin. Eteinen on nykyään usein sisustuksen kohteena, sillä kyläilemään tulevat vieraasi näkevät eteisen tavaroineen ja mattoineen ensimmäiseksi sisälle astuessaan. Kaunis eteistila mattoineen luo hienon vaikutelman tyylikkääseen kotiin.