categoryTopBlock
Matto

Pienet matot

1 172tuotetta
Kampanja

Pienillä matoilla kodin sisustukselle kodikas ilme

Olemassa on paljon erilaisia ja erikokoisia mattoja, jotka täyttävät kodin sisustuksessa erilaisia tehtäviä. Useimmille matoille on yhteistä se, että riippumatta siitä, mihin ne on sijoitettu, ne antavat kotiin viihtyisää ja kotoisaa ilmettä.

Mitä maton valinnassa pitää ottaa huomioon?

Siihen, mikä matto sinun pitäisi valita, vaikuttaa se, mihin maton haluat laittaa ja mitä matolta toivot. Haluatko tuntea jalkojesi alla jotakin lämmintä ja pehmeää, kun nouset aamulla vuoteesta? Valitse siinä tapauksessa matto, joka on tarpeeksi pehmeä jaloille. Jos etsit mattoa keittiöön, kannattaa valita matto, joka on helppohoitoinen ja helposti puhdistettava.

Miten pienillä matoilla voi sisustaa?

Pieni matto on täydellinen ovimatto, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi. Pieni matto sopii myös kylpyhuoneeseen pehmentämään ilmettä niin kuvainnollisesti kuin kirjaimellisestikin. Pienet matot sopivat myös vaatehuoneen lattialle tai mattoryhmiksi lastenhuoneeseen. Osta edulliset matot meiltä ja anna kotisi jokaiselle tilalle uusi ilme.

Kuinka valita oikea muoto ja kuvio?

Katsele sitä tilaa tai huonetta, johon suunnittelet mattoa. Jos tilassa on paljon kulmikkaita huonekaluja, voi pyöreä matto pehmentää huoneen yleisilmettä. Jos haluat, että matto huomataan - valitse kuviollinen matto. Kodin1:ltä löydät edulliset pienet matot.

Miten villamattoa puhdistetaan?

Imuroi mattoa usein ja poista tahrat tuoreeltaan. Painele ja hiero tahraa haaleaan veteen kostutetulla liinalla. Tarvittaessa voit laittaa veteen hieman tiskiainetta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja