categoryTopBlock
Matot

Trendikkäästi taljoja ja nahkamattoja

158tuotetta
Kampanja

Harvat sisustustuotteet saavat aikaan yhtä kutsuvan ja kodikkaan ilmapiirin kuin tekstiilit. Taljat ja matot pehmentävät suoria ja teräviä kulmia antaen jokaisen kodin huoneeseen kodikkaan ilmeen. Täällä löydät laajan valikoiman kauniita ja laadukkaita taljoja ja nahkamattoja. Aitojen lampaannahkojen lisäksi löydät valikoimasta lähes aidonnäköisiä ja todentuntuisia tekoturkistaljoja. Aseta talja sohvalle, lattialle vuoteen tai sohvan viereen, ja saat tilaan viihtyisän tunnelman – täydellisen mihin tahansa huoneeseen!

Suuri muutos nahkamatolla

Matto on enemmän kuin matto, sillä se muuttaa hetkessä huoneen tunnelman. Sen lisäksi että nahkamatto on tyylikäs, on sen päällä miellyttävä kävellä. Nahkamatot ovat erittäin korkealaatuisia ja ne kuluvat käytössä yhtä tyylikkäästi ja persoonallisesti kuin muutkin nahkatuotteet. Etsit ehkä upeaa eteisen mattoa? Aidolla nahkamatolla luo kodikkaan ja käytännöllisen sisustuksen. Olohuoneen lattialle suosittelemme jotakin upeista taljoistamme. Niiden päällä on ihana istuskella ja niihin on mukava upottaa jalat kylmänä syksypäivänä.

Jotta kaikki asiakkaamme voisivat löytää sopivan maton, olemme koonneet yhteen monia suosittuja tuotemerkkejä. Löydät täältä muun muassa:

  • Lounge
  • Madox
  • Kokeb
  • Jordan
  • Hillerstorp

Kaikki myymämme matot ovat laadukkaita, sillä meidän mielestämme maton tulee kestää käytössä vuosia. Pidä kaikkien kotisi sisustustekstiilien värimaailma yhtenäisenä mattojen värien kanssa, niin saat sisustukseen yhtenäisen ilmeen. Inspiroidu valikoimastamme ja löydä oma suosikkimattosi jo tänään!

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja