categoryTopBlock
Matto

Talja & nahkamatto

43tuotetta
Kampanja

Erilaisten materiaalien yhdistely sisustuksessa on hyvin suosittua. Kodin1:n valikoimasta löydät taljoja ja nahkamattoja, joilla saat sisustukseen lisää lämmintä tunnelmaa. Ne tuntuvat jalan allakin mukavilta ja lämpöisiltä. Riippumatta siitä millaista nahkamattoa etsit, löydät valikoimastamme varmasti kotiisi sopivan vaihtoehdon. Meiltä löydät erikokoisia, -värisiä ja -tyylisiä mattoja. Tule tutustumaan ja tilaa edullinen nahkamatto jo tänään!

Suuri muutos nahkamatolla

Mitä minun pitää ottaa huomioon, kun ostan nahkamattoa netistä?

Nahkamatot sopivat parhaiten sisätiloissa käytettäviksi. Aito nahkamatto ei ole vain kaunis, vaan sillä on myös miellyttävä kävellä. Laadukas nahkamatto kuluu tyylikkäästi. Siksi se sopiikin erityisesti eteisen lattialle.

Miten käytän taljoja ja nahkamattoja sisustuksessa tyylikkäästi?

Asettamalla taljan sohvalle tai nojatuoliin, luot kotiin ylellistä tunnelmaa. Taljan päällä on ihana istuskella ja siihen on mukava upottaa varpaat kylmänä talvipäivänä. Nahkamatto on erinomainen vaihtoehto silloin, kun etsit mattoa, joka huomataan. Nahkamatto tekee sisustuksesi käytännöllisen ja tyylikkään.

Millaisia taljoja ja nahkamattoja Kodin1:llä on?

Kodin1:ltä löydät valtavan valikoiman erilaisia taljoja ja nahkamattoja. Valikoimassamme on lehmännahkamattoja, aidosta nahasta valmistettuja mattoja, aitoja lampaantaljoja ja paljon muuta. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden löytää sopiva nahkamatto kotiisi edullisesti ja helposti.
Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja