categoryTopBlock
Matto

Kuviollinen matto & värikäs matto

2 068tuotetta
Kampanja

Kodin1:ltä löydät koko kotiin sopivia kuviollisia mattoja. Valikoimasta löydät erikokoisia ja -värisiä mattoja, joten jokaiseen makuun ja tyyliin löytyy varmasti sopiva. Kuviolliset matot ovat yleensä friezemattoja, jotka ovat erittäin helppohoitoisia ja lyhytnukkaisia, polypropyleenistä valmistettuja mattoja. Matot on helppo puhdistaa pölystä imuroimalla. Kauniista ja värikkäistä friezematoista on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin.

Kuviollisia mattoja koko kotiin

Valikoimamme värikkäitä friezemattoja voi käyttää kodin kaikissa tiloissa. Edulliset matot mahdollistavat huoneen sisustuksen viimeistelyn tyylillä juuri sellaiseksi kuin haluat. Kodin1:ltä löydät tyyliltään moderneja ja klassisia mattoja monen kokoisina, niin pyöreinä kuin kulmikkainakin. Lastenhuoneeseen sopivat niin yksiväriset kuin värikkään leikkisät matot. Kukkakuvioiset ja riemunkirjavat matot toimivat sisustuksessa kuin korut pukeutumisessa. 

Matot ovat sisustuksen kaunis yksityiskohta, mutta ne tuntuvat myös jalan alla miellyttäviltä. Mattojen avulla parannat kodin akustiikkaa ja lisäät kodikasta ja kutsuvaa tunnelmaa.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja