categoryTopBlock
Matto

Itämaiset matot

1 052tuotetta
Kampanja
Suositut suodatukset

Koti kauniiksi itämaisella matolla

Kun kerran olet päättänyt ostaa itämaisen maton, et enää ikinä halua mitään muuta mattoa. Suuri itämainen matto tekee huoneen, oli matto sitten olohuoneessa tai ruokailutilassa. Itämaistyylinen käytävämatto sijoitettuna eteiseen, antaa kodista ylevän vaikutelman ja sen päällä on mukava kävellä.

Miksi itämainen matto kannattaa ostaa netistä?

Itämaisesta matosta ei ikinä tule vanhanaikaista. Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman erikokoisia ja värisiä itämaisia mattoja. Löydät valikoimasta varmasti oman kotisi värimaailmaan ja huonekaluihin sopivan maton.

Miten hoidan Kodin1:ltä ostamiani mattoja?

Selvitä ensin tarkasti mistä materiaaleista itämainen mattosi on valmistettu. Hoito-ohjeet riippuvat maton materiaalista. Valikoimassamme on useista eri materiaaleista valmistettuja mattoja, kuten keinosilkistä, villasta, juutista ja polyesteristä. Villamatto ja polyesterimatto vaativat täysin erilaista hoitoa. Löydät materiaalien ja erilaisten mattotyyppien oikeat hoito-ohjeet netistä.

Saako itämaisia mattoja erivärisinä?

Kyllä, matoissa on paljon värivaihtoehtoja. Joillakin alueilla, joilla mattoja valmistetaan, matoilla on omat alueelle ominaiset värit, mutta aina löydät varmasti esimerkiksi punaisen itämaisen maton. Nykyään mattoja valmistetaan lähes kaikissa sateenkaaren väreissä, joten löydät vaihtoehdoista varmasti oman suosikkisi.

Onko kokovaihtoehtojakin useita?

Todellakin! On olemassa pieniä ja ylellisiä tyyliltään itämaisia mattoja, mutta myös todella suuria persialaisia mattoja, jotka voivat olla kooltaan jopa 200x300 cm. Ei ole ollenkaan vaikea löytää itämaista käytävämattoa eteiseen tai sänkymattoa vuoteen viereen.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja