Missing translation for header.skipToContent
Näyttää 24 tuotetta 1011 tuotteesta
1
...
43

Suositut suodattimet

Koti kauniiksi itämaisella matolla

 • Miksi itämainen matto kannattaa ostaa netistä?

  Itämaisesta matosta ei ikinä tule vanhanaikaista. Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman erikokoisia ja värisiä itämaisia mattoja. Löydät valikoimasta varmasti oman kotisi värimaailmaan ja huonekaluihin sopivan maton.
 • Miten hoidan Kodin1:ltä ostamiani mattoja?

  Selvitä ensin tarkasti mistä materiaaleista itämainen mattosi on valmistettu. Hoito-ohjeet riippuvat maton materiaalista. Valikoimassamme on useista eri materiaaleista valmistettuja mattoja, kuten keinosilkistä, villasta, juutista ja polyesteristä. Villamatto ja polyesterimatto vaativat täysin erilaista hoitoa. Löydät materiaalien ja erilaisten mattotyyppien oikeat hoito-ohjeet netistä.
 • Saako itämaisia mattoja erivärisinä?

  Kyllä, matoissa on paljon värivaihtoehtoja. Joillakin alueilla, joilla mattoja valmistetaan, matoilla on omat alueelle ominaiset värit, mutta aina löydät varmasti esimerkiksi punaisen itämaisen maton. Nykyään mattoja valmistetaan lähes kaikissa sateenkaaren väreissä, joten löydät vaihtoehdoista varmasti oman suosikkisi.
 • Onko kokovaihtoehtojakin useita?

  Todellakin! On olemassa pieniä ja ylellisiä tyyliltään itämaisia mattoja, mutta myös todella suuria persialaisia mattoja, jotka voivat olla kooltaan jopa 200x300 cm. Ei ole ollenkaan vaikea löytää itämaista käytävämattoa eteiseen tai sänkymattoa vuoteen viereen.