categoryTopBlock
Matto

Pyöreä matto

461tuotetta
Kampanja

Luo huoneen sisustukseen ilmettä pyöreällä matolla! Pyöreällä matolla huoneen ilmeestä saa elävän ja pehmeän. Valikoimastamme löydät erivärisiä, -kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja pyöreitä mattoja, joista löydät varmasti omaan kotiisi sopivat vaihtoehdot. Sijoita pyöreä matto vaikkapa sohvapöydän tai kirjoituspöydän alle. Keskilattialle sijoitettu matto pehmentää tilan ilmettä ja antaa huoneelle kodikkuutta.

Pyöreitä mattoja - ilmettä kaikkiin huoneisiin

Miksi valita pyöreä matto? No, miksipä ei?! Kodin mattoja ajatellessamme mieleen tulee yleensä vain kulmikkaat matot, sillä ne seuraavat huoneen muotoa ja tuntuvat siksi loogisilta vaihtoehdoilta. Pyöreästä matosta sisustukseen saa jännittävän yksityiskohdan. Maton kaareva muoto herättää huomiota rikkomalla sisustuksen muuten suoria linjoja. Lisää näyttävyyttä saat valitsemalla värikkään tai kuviollisen maton. Niitäkin löydät suuresta mattovalikoimastamme. 

Matoilla on suuri vaikutus kodin yleisilmeeseen ja akustiikkaan, sillä matot vaimentavat tehokkaasti ääniä. Pehmeä ja paksu matto myös lämmittää ja tuntuu mukavalta jalan alla. Päädytpä sitten millaiseen mattoon tahansa, löydät sen varmasti Kodin1:n laajasta valikoimasta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Materiaali
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja