Missing translation for header.skipToContent

Juuri nyt: ILMAINEN RAHTI koko ostoksestasi!*

Päättyy:

*Koskee uusia yli 599€ tilauksia

Näyttää 19 tuotetta 19 tuotteesta

Suositut suodattimet

Turkoosi matto on kaunis sisustuselementti, joka sopii monenlaisiin tiloihin. Turkoosi väri luo raikkaan ja iloisen tunnelman huoneeseen, ja matto tuo lämpöä ja pehmeyttä lattialle. Turkoosi matto sopii hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Se on myös helppo yhdistää muihin sisustuselementteihin, kuten verhoihin, tyynyihin ja koriste-esineisiin. Turkoosi matto on kestävä ja helppo pitää puhtaana, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi allergikoille, sillä se ei kerää pölyä yhtä herkästi kuin esimerkiksi tekstiilimatto.

Usein kysyttyjä kysymyksiä turkoosista matoista

  • Minkä kokoisia turkooseja mattoja on saatavilla?

    Turkooseja mattoja on saatavilla eri kokoisina, jotta voit valita juuri sinulle sopivan koon. Yleisiä saatavilla olevia kokoja ovat esimerkiksi 120x180 cm, 160x230 cm ja 200x300 cm. Mattojen koot voivat vaihdella valmistajan ja mallin mukaan. On myös mahdollista löytää erikoiskokoja tai tilata mittatilaustyönä valmistettuja mattoja. Suosittelemme tutustumaan valikoimaamme.
  • Miten voin puhdistaa turkoosin maton?

    Turkoosin maton voi puhdistaa seuraavilla tavoilla:Imuroimalla maton säännöllisesti pölyn ja roskien poistamiseksi. Puhdistamalla tahrat heti niiden syntymisen jälkeen. Tahrat voi poistaa esimerkiksi marseille-saippualla tai astianpesuaineella ja vedellä. Käyttämällä höyrypesuria, joka puhdistaa maton syvältä ja poistaa bakteerit ja pölypunkit. On tärkeää tarkistaa maton pesuohjeet ennen sen puhdistamista ja suorittaa tarvittavat varotoimet, jotta turkoosi väri ei haalistu tai vahingoitu.
  • Sopivatko turkoosit matot erilaisiin sisustustyyleihin?

    Kyllä, turkoosit matot sopivat moniin erilaisiin sisustustyyleihin. Turkoosin sävyt ovat raikkaat ja eloisat, ja ne voivat tuoda piristystä niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen. Turkoosiin värinä voi yhdistää esimerkiksi valkoista, harmaata, mustaa, beigeä tai puun sävyjä. Turkoosi matto voi olla myös hyvä tapa tuoda väriä tilaan, jos muu sisustus on hillitympää tai neutraalimpaa.