Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 185 tuotteesta
1
...
8

Suositut suodattimet

Tyynynpäällisiä vaihtamalla saat nopeasti ja helposti uutta ilmettä sisustukseen. Ehkäpä haluat käyttää keväällä sisustuksessa vaaleampia värejä, ja vaihtaa ne syksyksi ja talveksi tummempiin. Täältä löydät edulliset, tyylikkäät ja trendikkäät tyynynpäälliset. Kodin sisustuksen uudistaminen ei siis ole kallista eikä hankalaa. Valikoimasta löydät paljon erityylisiä tyynynpäällisiä, esimerkiksi merihenkisiä, puna-valko-sinisiä tyynynpäällisiä ankkurikuvioineen. Meillä on myös tyyliltään herkkiä, höyhenaiheisia tyynynpäällisiä ja tyyliltään henkisiä tyynynpäällisiä, kuten Buddha-aiheiset tyynynpäälliset.

Laaja valikoima edullisia tyynynpäällisiä

Meiltä Kodin1:ltä löydät laajan valikoiman edullisia ja laadukkaita tyynynpäällisiä. Olemme koonneet yhteen tyynynpäällisiä monelta tunnetulta tuotemerkiltä, kuten Vallila, Lennol, Finlayson, Lord Nelson ja Nusnäs. Yhdistä tyynynpäälliset samantyylisiin torkkupeittoihin ja viltteihin – myös ne löydät meiltä! Kodintekstiilien ostaminen netistä on helppoa ja nopeaa, ja lisäksi näet helposti koko valikoiman. Valikoimassamme on useita eri kokovaihtoehtoja, joten löydät varmasti omiin tyynyihisi sopivat päälliset Kodin1.comista.

Ihanat koristetyynyt sopivat melkeinpä kaikkiin kodin huoneisiin. Eteiseen koristamaan jakkaraa, keitiöön keittiösohvalle ja tietysti koristetyynyt näyttävät upeilta juuri sijatulla vuoteella. Jotta sisustus näyttäisi yhtenäiseltä, kannattaa koristetyynyt, verhot ja muut tekstiilit, kuten torkkupeitot valita niin, että ne sopivat hyvin yhteen niin huonekalujen kuin muidenkin tekstiilien kanssa. Meiltä löydät kaiken, mitä huoneen sisustamiseen tai sisustuksen päivittämiseen ja uusimiseen tarvitset. Aloita vaihtamalla tyynynpäälliset uusiin. Näin saat nopeasti kotiin uutta ilmettä.