categoryTopBlock
Verhojen ripustus

Verhotanko

1tuotetta
Kampanja

Verhotanko on seinään kiinnitettävä teline, joka mahdollistaa verhojen ripustamisen ikkunan eteen. Verhotanko voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puusta, metallista tai muovista. Verhotangon pituus valitaan ikkunan leveyden mukaan, jotta verhot saadaan ripustettua tasaisesti ikkunan eteen. Verhotankoja on saatavilla eri muodoissa ja väreissä, jolloin ne soveltuvat monenlaisiin sisustustyyleihin. Verhotanko on käytännöllinen ratkaisu, sillä se mahdollistaa verhojen helpon asentamisen ja vaihtamisen sekä suojaa ikkunan ulkopuolelta tulevalta valolta ja katseilta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä verhotangoista

Kuinka kaukana seinästä verhotangon tulisi olla?

Verhotangon tulisi olla noin 10-15 cm etäisyydellä seinästä, jotta verhot mahtuvat hyvin liikkumaan ja verhotankoa on helppo asentaa ja irrottaa tarvittaessa. Tämä etäisyys voi kuitenkin vaihdella hieman verhotangon ja seinämateriaalin mukaan, joten on suositeltavaa tarkistaa verhotangon valmistajan antamat asennusohjeet ennen asennusta.

Kuinka verhotanko asennetaan?

Verhotanko asennetaan yleensä seinään tai kattoon poraamalla reiät ja kiinnittämällä tukikiinnikkeet. Ennen asennusta kannattaa mitata huolellisesti verhon pituus ja sijoituspaikka, jotta varmistetaan oikea korkeus ja etäisyys seinästä. Verhotanko kiinnitetään tukikiinnikkeisiin ja sen jälkeen verhot vain ripustetaan tankoon.

Mikä on sopiva korkeus verhotangolle?

Yleinen suositus on, että verhotangon korkeus olisi noin 10-15 senttimetriä ikkunan yläpuolella. Tämä auttaa luomaan illuusion korkeammasta huoneesta ja antaa samalla tarpeeksi tilaa verhoille, jotta ne eivät roiku liian matalalla ikkunan edessä.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja