Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 24 tuotetta 683 tuotteesta
1
...
29

Suositut suodattimet

Suuret ikkunat tuovat kotiin valoa ja luovat avaruutta. Mikä olisikaan parempi keino viimeistellä ikkunat, kuin kehystää ne kauniilla ja käytännöllisillä verhoilla. Ne voivat olla läpikuultavat, jotta valo pääsee siivilöitymään niiden läpi myös verhojen ollessa kiinni. Tai jos liika valo häiritsee kesäaikaan, kannattaa valita pimennysverhot, jotka takaavat paremmat unet myös aamuyöstä, niin lapsille kuin aikuisillekin. Verhojen kuosin ja mallin voi valita muuhun sisustukseen sopivaksi, jolloin se täydentää kodissa jo ennestään vallitsevaa tunnelmaa. Vaihtoehtoisesti neutraalia sisustusta voi piristää erityisen värikkäillä verhoilla, mikä toimii hyvin vaikkapa lastenhuoneessa. Olipa hankintalistallasi sitten uudet verhot olohuoneeseen, mökille, lapsen omaan ensimmäiseen huoneeseen, pääsiäiseksi tai vaikkapa joululahjaksi äidille, löydät tarvitsemasi verkkokauppamme kattavasta valikoimasta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä verhoista

  • Minkä mittaiset verhot?

    Verhojen pituus riippuu ikkunan koosta ja siitä, haluatko verhojen ulottuvan lattiaan asti vai vain ikkunan alareunaan. Yleensä verhojen pituus valitaan niin, että ne ulottuvat noin 10-20cm lattian päälle tai jäävät noin 1-2cm ikkunan alareunan alle. Jos haluat tarkemman mittasuhteen, voit mitata ikkunan korkeuden ja lisätä siihen haluamasi varan pituudesta riippuen.
  • Kuinka usein verhot pitää pestä?

    Verhojen pesutarve riippuu muun muassa niiden sijainnista, materiaalista ja käytöstä. Yleisesti suositellaan pesemään verhot noin kerran vuodessa, mutta esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen verhot voivat vaatia useampia pesuja vuoden aikana rasituksen ja kosteuden vuoksi. Verhojen säännöllinen imurointi ja tuuletus voi myös auttaa pidentämään niiden pesuväliä.
  • Miten hyvin verhot eristävät ääntä ja lämpöä?

    Verhot voivat auttaa jonkin verran eristämään ääntä ja lämpöä, mutta niiden eristävyys riippuu paljon verhojen materiaalista ja paksuudesta. Paksut ja tiheämmät verhot eristävät yleensä paremmin sekä ääntä että lämpöä kuin ohuemmat ja kevyemmät verhot. Lisäksi verhojen asennus ja istuvuus ikkunan ympärillä vaikuttavat myös niiden eristävyyteen. Jotta verhot eristäisivät mahdollisimman hyvin, kannattaa valita paksut ja tiheät verhot, jotka ovat tarpeeksi leveät ja pitkät peittämään ikkunan kokonaan. Verhojen taakse voi myös asentaa erityisiä eristyskankaita tai -levyjä parantamaan niiden eristävyyttä entisestään.