Missing translation for header.skipToContent

Kesän hullut hinnat - säästä jopa 60%!

Näyttää 7 tuotetta 7 tuotteesta

Kehystä ikkunasi kauniilla verhoilla. Verhot saat ripustettua helposti erilaisten ripustusjärjestelmien avulla. Kodin1:ltä löydät erityylisiä verhonripustustarvikkeita, joten löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivat. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja tilaamaan verhojen ripustustarvikkeet edullisesti netistä.

Mitä eri vaihtoehtoja verhojen ripustamiseen on?

On olemassa monia erilaisia tapoja ja tyylejä ripustaa verhot. Ehkä haluat jotain selkeästi näkyvää tai ehkä jotain hienovaraisempaa? Voit valita sopivan vaihtoehdon erilaisista verhokiskoista, verhotangoista, verhokoukuista ja verhovaijereista.

Pitääkö minun ripustaa verhot ikkunaan?

Ei tietenkään. Verhot voi ripustaa tilanjakajaksi huoneen keskelle tai verhot voi ripustaa vaikkapa katokseksi sängyn yläpuolelle. Käyttökohteita on monia, voit itse päättää, miten haluat verhojasi käyttää.

Kuinka korkealle minun pitäisi ripustaa verhot?

Se, kuinka korkealle sinun pitäisi ripustaa verhot, riippuu siitä, miltä huone ja sen ikkunat näyttävät. Tietysti merkitystä on myös sillä, millaiset verhot valitset. Jos haluat luoda tilasta mahdollisimman korkean oloisen, sinun tulee ripustaa verhot mahdollisimman korkealle, mieluiten kattoon. Pitkät verhot korostavat huoneen korkeutta. Pieniin ikkunoihin sopii täydellisesti verhokappa, joka ei estä valon tuloa tilaan, vaan luo mukavan yksityiskohdan sisustukseen.