categoryTopBlock
Verhot

Pimennysverhot

277tuotetta
Kampanja

Pimennysverhot ovat erinomainen ratkaisu, kun halutaan estää huoneeseen tulevaa valoa. Ne ovat erityisen hyödyllisiä esimerkiksi makuuhuoneessa, jossa halutaan nukkua häiriöttömästi. Pimennysverhot ovat usein valmistettu paksusta ja tummasta kankaasta, joka estää valon pääsyn huoneeseen. Niitä on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa, joten ne sopivat erilaisiin sisustuksiin. Pimennysverhot voivat myös auttaa säästämään energiaa, sillä ne estävät auringonlämmön pääsyn huoneeseen ja pitävät sen viileänä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pimennysverhoista

Kuinka asennat pimennysverhot oikein?

Pimennysverhojen asentaminen oikein on tärkeää, jotta ne toimivat tehokkaasti estäessään valon pääsyn huoneeseen. Tässä on yleinen askel-askeleelta ohje:

  1. Mittaa ikkunan leveys ja korkeus sekä pimennysverhon leveys ja pituus varmistaaksesi, että valitset oikean kokoiset verhot.
  2. Kiinnitä verhotankoon kiinnikkeet ikkunan molemmin puolin siten, että ne ovat samalla korkeudella.
  3. Kiinnitä verhotangon päihin pimennysverhot renkaiden avulla siten, että verhot peittävät koko ikkunan.
  4. Kiinnitä verhotangon päät verhotankoon.
  5. Testaa, että verhot liikkuvat sujuvasti edestakaisin ja että ne peittävät ikkunan kokonaan, jotta valo ei pääse lävitse.

Kun pimennysverhot on asennettu oikein, ne tarjoavat tehokkaan suojan ylimääräistä valoa vastaan ja voivat myös auttaa säilyttämään huoneen lämpötilan tasaisena.

Kuinka pimennysverhot toimivat valon estämiseksi?

Pimennysverhot on suunniteltu estämään valon pääsy huoneeseen. Tämä saavutetaan käyttämällä tiheää kudosta, joka ei päästä valoa läpi. Pimennysverhot voivat myös olla kerroksellisia, jolloin ne estävät valon vielä paremmin. Lisäksi verhojen ylä- ja alareunassa voi olla tiivistettyä materiaalia, joka estää valon karkaamisen verhojen reunoista.

Voivatko pimennysverhot myös estää ääntä ja melua ulkopuolelta?

Kyllä, pimennysverhot voivat myös vähentää huomattavasti ääniä ja melua ulkopuolelta. Pimennysverhot on yleensä valmistettu tiheästä kankaasta, joka vaimentaa ääntä ja melua. Mitä paksumpi ja painavampi kangas on, sitä paremmin se vaimentaa ääntä. Tämä ominaisuus tekee pimennysverhoista erinomaisen valinnan esimerkiksi makuuhuoneeseen, jossa halutaan nukkua rauhallisesti ilman häiriöitä ulkopuolelta tulevasta melusta.

Suodata
Lajittelu (Suosituimmat)
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja